Nieuws

WINactie! Retrokoelbox

By 28 mei 2018 januari 29th, 2019 No Comments

WINactie! Retrokoelbox

Op vrijdag 15 juni 2018 zullen wij bekend maken wie deze fantastische retrokoelbox van Urban Outdoor t.w.v. €89,95 heeft gewonnen. Wat moet je er voor doen?

Open je instragram account en ga naar @koelbox4you. Volg ons en tag een vriend die je ook deze stoere retrokoelbox van Urban Outdoor gunt.

Deelnemers aan deze actie dienen 18 jaar of ouder te zijn en woonachtig in Nederland of België.

De Winnaar moet voor ontvangst van de prijs enkele persoonsgegevens aan Koelbox4you verstrekken. Door deelname aan de actie gaat de winnaar akkoord met de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens voor de doeleinden van de actie. Door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens zullen door Koelbox4you in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens verwerkt worden.

Deze actie heeft geen verband met Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of georganiseerd door Instagram. Meedoen kan tot en met donderdag 14 juni 2018. De winnaar wordt 15 juni 2018 op ons instagram account @koelbox4you bekend gemaakt. De winnaar kan de prijs claimen tot 15 juli 2018. Prijzen zijn niet overdraagbaar of in te wisselen voor geld/goederen.