Skip to main content

Waeco heeft een nieuwe naam: DOMETIC.

Altijd al een Waeco koelbox willen hebben? Droomt u van een Waeco koelkast? Bestel dan een Waeco product bij Koelbox4you. Waeco biedt dankzij ervaring voor uw comfort de beste sanitaire oplossingen voor in een camper of caravan. De koelboxen zijn krachtig en duurzaam. Of het nu gaat om een koelbox voor onderweg of een koelkast voor bij u thuis, wij verzekeren u van sterke en betrouwbare koeling. Een Waeco koelkast is net zo krachtig als een huishoudkoelkast. Het verschil is dat deze koelboxen overal gebruikt kunnen worden: in de auto of kampeerwagen, kantoor of vakantiewoning en uiteraard in huis. Gaat u binnenkort kamperen? Kies dan voor één van onze koelkasten. Waeco biedt verschillende soorten koelboxen aan. Zo kunt u kiezen tussen een Elektrische koelbox of voor een Compressor koelbox. Deze bevatten allemaal hun eigen kenmerken. Een Waeco koelbox is:

  • robuust
  • functioneel
  • energiezuinig

Het heeft een inhoud van 40 liter. Alleen aansluiting op 230 volt is mogelijk. Wat de prijs betreft is een Waeco koelbox de ideale koelbox voor compressortechniek en in kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zo overtuigend, dat men daarna geen ander meer wil. Meer informatie over onze artikelen? Neem dan contact op voor advies.

Neem direct contact op

Cool Ice koelboxen zijn nieuw, mooi en functioneel met unieke koelmogelijkheden

Wilt u graag een nieuwe Cool Ice koelbox kopen en thuis laten bezorgen? Wenst u meer informatie over een Cool Ice koelbox zonder dat u naar de winkel hoeft? Koelbox4you biedt u gemak, comfort en een Cool Ice koelbox terwijl u thuis bent. Als koelboxenspecialist hebben wij een online webshop waar u een Cool Ice koelbox en meer kunt bestellen. Wanneer u vragen heeft over een Cool Ice koelbox of één van onze andere producten kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij onderscheiden ons hierin van andere webshops. Ons team bestaat uit specialisten die beschikken over kennis van een Cool Ice koelbox. Een Cool Ice koelbox is speciaal gemaakt voor het koel houden van drinken en eten bij zeer hoge temperaturen. Met een koelvermogen tot 30 graden onder de omgevingstemperatuur blijven de producten in een koelbox uit de Waeco serie altijd koel. Hiermee zijn de koelboxen ideaal voor doeleinden als een lange rit met de auto, een zomers dagje aan het strand of voor op de camping.

Waarom een Cool Ice?

Als u graag een koelbox wilt kopen kunt u het beste kiezen voor een Cool Ice. Wanneer u kiest voor een Cool Ice koelbox bent u verzekerd van kwaliteit. Waeco is namelijk een merk bedacht door de ontwikkelaars van accu gevoede koelkasten. Wie een Cool Ice koelbox koopt zal naast kwaliteit genieten van hoogwaardige technologie. Over het ontwerp van een Cool Ice koelbox is goed nagedacht. Deze is gemaakt om de klanten te voorzien van comfort op het gebied van koelen.

Voordelen van een Waeco Cool Ice koelbox

Een Cool Ice is inzetbaar voor het koelen en verwarmen van drinken en eten. Door de moderne technieken van Waeco bieden wij u vele handige voordelen. Via een softtouch bedieningspaneel is een Waeco koelbox binnen no time een verwarmings box. U kunt met dit paneel zelf de temperatuur van de box regelen. Voor het koelen heeft u bij een Tropicool de keuze uit een temperatuur van 1 °C tot 15 °C en voor het verwarmen de keuze uit een temperatuur van 50 °C tot 65 °C. Tevens wordt met de memory functie van de Tropicool koelbox de laatst ingegeven temperatuur onthouden. Met een standaard omschakeling van 12, 24 en 230 volt is de Waeco Tropicool serie overal aansluitbaar. Daarnaast kunt u een Cool Ice koelbox gemakkelijk gebruiken. Afhankelijk van uw wensen kunt u een keuze maken uit diverse soorten. Wilt u een Cool Ice koelbox? Bekijk dan direct onze webshop.

Garantievoorwaarden van een Waeco Cool Ice koelbox

Als u een Cool Ice koelbox koopt bij Koelbox4you bent u verzekerd van goede garantievoorwaarden. Dit is een garantie zoals die door de fabrikant bij een Waeco Cool Ice koelbox geleverd wordt. Is uw Cool Ice helaas kapot gegaan? Wilt u geen nieuwe kopen? Laat deze Waeco Cool Ice koelbox dan repareren door het team van Koelbox4you. Voor het repareren van een Waeco Cool Ice ontvangt u vooraf een prijsopgaven zodat u weet waar u aan toe bent.