Skip to main content

Waeco, de koelbox for you heeft een ruim assortiment met verschillende soorten mobiele koelsystemen. Het merk Waeco, de koelbox for you staat bekend om zijn hoge duurzame kwaliteit en onderscheidt verschillende soorten zoals de compressor koelbox en de elektrische koelbox. Waeco, de koelbox for you is geschikt voor in de caravan, camper, truck en voor onderweg.

Waeco de koelbox for you

Waeco, de koelbox for you beschikt over koelboxen die ruim van binnen zijn maar compact van buiten. Deze zijn daarom erg geschikt voor beperkten ruimten. Ook de inbouw compressor koelsystemen van Waeco, de koelbox for you zijn geschikt voor beperkte ruimten zoals in een boot en bedrijfswagens. Ze zijn geschikt voor overal waar zich een loze ruimte bevind. Wie zeer hoge waarde hecht aan koeling is het beste af met compressor koel/vries box van Waeco, de koelbox for you.

Naast de koelboxen beschikt Waeco, de koelbox for you ook over verschillende accessoires zoals de hoes Coolfreeze. Waeco, de koelbox for you garandeert voor ieder koelprobleem een juiste oplossing. Wanneer u het assortiment van Waeco, de koelbox for you wilt bekijken kunt u gerust een bezoekje brengen aan ons assortiment. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Montfoort.

Waeco, de koelbox for you in alle soorten en maten.

Neem direct contact op