Skip to main content

Graag een Dometic CoolFreeze kopen via een betrouwbare webshop? Verzekerd zijn van een CoolFreeze van goede kwaliteit voor eerlijke prijzen? Kies dan voor een  CoolFreeze van Koelbox4you. Koelbox4you heeft een gebruiksvriendelijke webshop laten ontwikkelen waar u vele koelboxen kunt bestellen zoals een CoolFreeze. De CoolFreeze serie bestaat uit verschillende soorten compressor koelboxen. De verschillende koelboxen zijn ingedeeld in soorten koelboxen. Zo heb je de CDF, de CF en CFF serie. Binnen deze soorten van de Coolfreeze serie zijn er nog verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd welke CoolFreeze het beste bij uw wensen aansluit? Laat u dan adviseren over een CoolFreeze door het team van Koelbox4you.

Met een CoolFreeze kunt u zowel koelen als vriezen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een CoolFreeze in verschillende maten. Bij de Dometic coolfreeze serie zijn ook verschillende accessoires leverbaar. Deze CoolFreeze accessoires kunt u allemaal bestellen via onze webshop. Voor meer informatie over de coolfreeze serie kunt u contact opnemen met Koelbox4you. Wij nodigen u ook graag uit in onze winkel om de CoolFreeze zelf te kunnen bekijken.

Neem direct contact op

Bent u geïnteresseerd in de CoolFreeze serie van Dometic en wilt u deze aanschaffen? Dan bent u bij Koelbox4you aan het juiste adres. Wij verkopen de van topkwaliteit gemaakte koelboxen en koelkasten van Dometic en leveren deze in heel Nederland. De Coolfreeze serie bestaat uit verschillende soorten compressor koelboxen. De verschillende koelboxen zijn ingedeeld in diverse soorten koelboxen. Zo heb je:

  • De Dometic Coolfreeze CDF
  • De Dometic Coolfreeze CF
  • De Dometic Coolfreeze CFF

Binnen deze drie soorten van de CoolFreeze serie zijn er nog verschillende mogelijkheden. Wilt u graag een CoolFreeze aanschaffen? Wenst u advies of meer informatie? Kom dan gerust langs bij onze vestiging. Hier staan onze medewerkers klaar om u alles te vertellen over de CoolFreeze.

Doelen van een CoolFreeze

De CoolFreeze CDF die wij leveren in heel Nederland is geschikt om mee te koelen en te vriezen en heeft een temperatuurbereik van -18 ºC tot +10 ºC. Bij alle CoolFreeze CDF modellen is de temperatuur instelbaar door middel van een elektronisch thermostaat. CoolFreeze CDF is verkrijgbaar in modellen met een inhoud van 10,5 liter, 18 liter en 23 liter.

De CoolFreeze CF is net als de CDF geschikt om mee te koelen en te vriezen en heeft ook een temperatuurbereik van -18 ºC tot +10 ºC. Ook bij de CoolFreeze CF modellen is de temperatuur instelbaar door middel van een elektronische thermostaat. De CoolFreeze CF is verkrijgbaar met verschillende inhoudsmaten: 31 liter, 37 liter, 49 liter, 59 liter, 80 liter en 106 liter. De CoolFreeze CF-32UP is voorzien van een accu, waardoor deze ook bruikbaar is als hij niet op stroom is aangesloten. Deze is alleen verkrijgbaar met een inhoud van 31 liter en heeft net als de de CDF en de CF een temperatuur die elektronisch instelbaar is van -18 ºC tot +10 ºC.

Accessoires bij een Coolfreeze

Bij de CoolFreeze serie zijn ook verschillende accessoires leverbaar. Zo zijn er bevestigingskits waarmee u de koelboxen kunt bevestigen en slides die ervoor zorgen dat de koelboxen makkelijk in- en uitlaadbaar zijn. Tevens zijn er verschillende hoezen verkrijgbaar voor het beschermen van de koelboxen en die bovendien zorgen voor meer isolatie. Voor meer informatie over de CoolFreeze serie kunt u contact opnemen met Koelbox4you. Of kom een langs in onze showroom in Montfoort waar u de gehele CoolFreeze serie kunt vinden. Geen tijd om langs te komen? Weet u al welke CoolFreeze u wilt aanschaffen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel op onze webshop. Wij komen de CoolFreeze in heel Nederland leveren. Voor meer info neem dan contact met ons op!

De gehele CoolFreeze collectie vindt u bij Koelbox4you.