Skip to main content
Langdurig koelen tijdens uw reis

Wilt u een Waeco Battery pack om langdurig te kunnen koelen als u onderweg bent? Moet u medicijnen meenemen en kunnen koelen in de auto? Koop dan een Battery pack via de webshop van Koelbox4you.nl Koelbox4you.nl heeft naast een showroom een ruim opgezette webshop laten ontwikkelen met verschillende soorten koelboxen, koelkasten en accessoires zoals een Battery pack. Wij bieden een Battery pack aan van hoogwaardige kwaliteit.

Neem direct contact op

Een Battery pack wordt veel gekozen door onze klanten die een stroomvoorziening nodig hebben voor een koelbox.  Zo is de Waeco Battery pack BP 124 een accu pack welke te gebruiken is als stroomvoorziening voor de compressor koelboxen uit de CFX, CDF, CF en FR serie. Met een capaciteit van 10Ah bent u verzekerd van urenlang koeling op locatie. Wilt u graag een Waeco Battery pack bestellen? Via de webshop van Koelbox4you.nl kunt u dit gemakkelijk en snel doen. Onze koerier komt de Waeco Battery pack op de door u gewenste plek bezorgen.

Kenmerken van een Waeco Battery pack

Een Waeco Battery pack is een veel gekozen product onder onze klanten die producten gekoeld moeten vervoeren. Deze Waeco Battery pack heeft een capaciteit van 24 volt ; 10Ah. Ze zijn speciaal geschikt voor 24 volt compressor koelboxen (CFX, CDF, CF, Fridgerite FR). Als u een Waeco Battery pack besteld wordt er een oplader meegeleverd. Bent u benieuwd naar de kenmerken van een Waeco Battery pack? Wij hebben deze voor u op een rij gezet:

  • Voltage 24 volt DC
  • Afmetingen (L x B x D) 200 x 150 x 65 mm
  • Netto gewicht 2,5 kg
  • Afmetingen verpakking (L x B x D) 265 x 205 x 110
  • Bruto gewicht 3 kg
  • Materiaal Behuizing: Aluminium Handvat: kunststof
  • Kleur Behuizing: Zilver Handvat: zwart
  • Keurmerk CE
Medicatie pakket met Waeco Battery pack

Vervoert u regelmatig medicijnen in een auto, bus , vliegtuig of trein? Heeft u daarom een goede koelbox nodig die lang kan koelen zonder stroom? Koelbox4you biedt voor deze wens een speciaal medicatie pakket aan. Ons medicatie pakket is een aantrekkelijke aanbieding bestaande uit een WAECO Coolfreeze CDF 11 + een Waeco Battery Pack BP 124. Zo krijgt u een kwalitatief hoogwaardige koelbox die lang meegaat door de passende Waeco Battery pack.

Voordelen van het medicatie pakket met Waeco Battery pack

De WAECO Coolfreeze CDF 11 + een Waeco Battery Pack heeft een digitale display. Hiermee kan de temperatuur gemakkelijk ingesteld worden. De WAECO Coolfreeze CDF 11 + een Waeco Battery Pack is aan te sluiten via 12 en 24 volt (230 volt via omvormer). Het heeft een compacte indeling en is geschikt voor het koelen van kleine producten. Meer informatie over een Waeco Battery pack? Neem gerust contact met ons op.