Skip to main content

Maakt u veel gebruik van een koelbox? Wilt u een koelbox die kan werken op accu? Wilt u graag een Waeco Battery pack BP124 zodat u ten alle tijden gebruik kunt maken van uw koelbox? Bekijk dan de Waeco Battery pack BP124 via de webshop van Koelbox4you.nl Koelbox4you.nl heeft een webshop laten ontwikkelen waar u verschillende koelboxen kunt aanschaffen. Ook hebben wij vele onderdelen en accessoires voor koelboxen zoals een Waeco Battery pack BP124. Koelbox4you.nl beschikt over een team specialisten die alles weten over koelboxen en de Waeco Battery pack BP124. Als u graag een Waeco Battery pack BP124 wilt helpen wij u graag en voorzien wij u van advies. Als koelboxenspecialist willen wij ons onderscheiden van andere. Daarom bieden wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige koelboxen aan en bijpassende onderdelen zoals een Waeco Battery pack BP124. Bent u benieuwd waarom een Waeco Battery pack BP124 zo handig is? Meer informatie over onze koelboxen? Of een Waeco Battery pack BP124 bestellen? Doe dit dan via de webshop van Koelbox4you.nl

Neem direct contact op

Wat is een Waeco Battery pack BP124?

Veel van onze klanten kiezen voor de handige en kwalitatief hoogwaardige Waeco Battery pack BP124. De Waeco Battery pack BP 124 is een accu pack welke te gebruiken is als stroomvoorziening voor de compressor koelboxen uit de CFX, CDF, CF en FR serie. De Waeco Battery pack BP124 heeft een capaciteit van 10ah. Hierdoor bent u met de Waeco Battery pack BP124 verzekerd van urenlang koeling. Een Waeco Battery pack BP124 bevat de volgende kwaliteitskenmerken:

  • Capaciteit: 24 volt ; 10Ah
  • Geschikt voor 24 volt compressor koelboxen (CFX, CDF, CF, Fridgerite FR)
  • Lithium-Ion
  • Oplaad cycles: meer dan 500
  • Kabel lengte: 300 mm
  • Oplader meegeleverd

Daarnaast is een Waeco Battery pack BP124 verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 200 x 150 x 65 mm. Het gewicht van de Waeco Battery pack BP124 is 2,5 kg.

Koelbox4you medicatie pakket met Waeco Battery pack BP124

Wilt u graag het Koelbox4you medicatie pakket met een Waeco Battery pack BP124? Bestel deze dan via onze webshop. Het Koelbox4you medicatie pakket bestaat uit een WAECO Coolfreeze CDF 11 + een Waeco Battery Pack BP 124. Deze aantrekkelijke pakketprijs mag u beslist niet missen. Wilt u regelmatig medicatie vervoeren in een vliegtuig of auto? Dan is de Waeco Battery pack BP124 onmisbaar. Hierdoor kunt u vertrouwen op lang en goed koelen. Het voordeel van deze koelbox is dat de temperatuur handig instelbaar is door het digitale display. Daarnaast bevat deze koelbox met Waeco Battery pack BP124 een compacte indeling. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor koeling van kleine producten (medicijnen).

Wilt u graag een Waeco Battery pack BP124 kopen? Bestel dan een Waeco Battery pack BP124 online via de webshop van Koelbox4you.nl Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardige Waeco Battery pack BP124.