Skip to main content

Bent u vrachtwagenchauffeur? Reist u veel met de vrachtwagen? Wilt u graag kunnen genieten van gekoeld drinken en eten in uw vrachtwagen? Maar beschikt u niet over voldoende stroomcapaciteit? Bestel dan een vrachtwagen omvormer bij Koelbox4you. Wij weten als geen ander hoe zinvol het is om een 230 volt aansluiting in uw vrachtwagen te hebben. Daarom bieden wij een diverse soorten aan en leveren deze vaak uit voorraad. Wilt u graag ons assortiment bekijken? Kom dan langs in onze winkel. Wij zijn de enige winkel in heel Nederland met zo’n groot assortiment koelboxen en bieden een vrachtwagen omvormer op maat. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen via internet worden door een onafhankelijke koerier bezorgd. Daarnaast kunnen de producten ook direct uit onze showroom afgehaald worden als deze in voorraad zijn. Heeft u een nieuwe vrachtwagen omvormer nodig? Bestel deze dan bij Koelbox4you.

Werking vrachtwagen omvormer

Onze vrachtwagen omvormers zijn gemakkelijk aan te sluiten in uw voertuig. Afhankelijk van de capaciteit kunnen deze bijvoorbeeld via de sigaretten aansluiting aangesloten worden. Daarna kunt u de omvormer aansluiten op de accu van het apparaat. Sommige omvormers beschikken over een afstandsbediening zodat deze gemakkelijk te bedienen zijn. Ook zijn ze goed beveiligd zodat u van optimale werking wordt gegarandeerd.

Neem direct contact op

Voordelen

Wanneer u een nieuwe vrachtwagen omvormer nodig heeft kunt u het beste bij Koelbox4you zijn. Enkele eigenschappen van onze producten zijn:

  • Veilig
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Gemakkelijk te gebruiken

Veel dagelijkse elektrische apparaten werken op 230 volt, waardoor u deze niet in elk voertuig kan gebruiken. Bestel daarom een vrachtwagen omvormer en laat deze bezorgen.

Laadstroomverdeler

Naast deze omvormers kunt u bij ons terecht voor een laadstroomverdeler. Deze zijn inzetbaar voor het laden van de tweede accu tijdens het rijden. Afhankelijk van uw wensen en voertuig is deze in verschillende uitvoeringen leverbaar. Ook een acculader kunt u bij ons bestellen.

Producten

Heeft u een nieuwe vrachtwagen omvormer nodig? Acculaders, accuverzorging en andere elektronica toepassingen, wij leveren het allemaal. Plaats gemakkelijk uw bestelling en laat deze afleveren. Voor meer info neem dan contact met ons op!