Skip to main content

Rijdt u regelmatig op de vrachtwagen? Wilt u kunnen genieten van koel eten en drinken? Kies voor comfort, besparing en gezond en bestel een vrachtwagen koelbox bij Koelbox4you.nl. Koelbox4you.nl is dé koelboxen specialist en hét adres voor het kopen van een vrachtwagen koelbox bij u in de omgeving. U kunt onze producten 6 dagen per week komen bekijken in de showroom en 7 dagen per week bekijken en bestellen via de webwinkel. Wanneer u een geschikte vrachtwagen koelbox hebt gevonden komt een onafhankelijke koerier deze bezorgen bij u in de buurt. Daarnaast kunnen de producten ook direct uit onze showroom afgehaald worden (indien voorradig). Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staat centraal. Naast een vrachtwagen koelbox kunt u bij ons diverse accessoires bestellen.

Neem direct contact op

Eigenschappen

Een vrachtwagen koelbox die wij leveren is:

  • Duurzaam
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Mooi
  • Handig
  • Van goede prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig te wisselen

Door het lichte gewicht van een vrachtwagen koelbox kunt u deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Wilt u een dagje naar het strand? Een weekendje weg met de auto? Een vrachtwagen koelbox is eenvoudig te verwisselen tussen auto en de vrachtwagen.

Assortiment

Als u een vrachtwagen koelbox wilt bestellen heeft u keuze uit een ruim assortiment. Welke u ook kiest, met een vrachtwagen koelbox bent u altijd verzekerd van koel eten en drinken. Hierdoor blijven de producten langer houdbaar en hoeft u niet iedere dag nieuw eten en drinken te kopen. Dit bespaart u tijd en kosten. Wilt u gaan Kamperen? Ook dan bieden wij geschikte koelboxen aan. De koelboxen van Koelbox4you.nl zijn inzetbaar op de camping, in de auto, vrachtwagen en boot. Alle koelboxen zijn gemakkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Door het handige handvat zijn deze goed te dragen.

Showroom

Koelbox4you.nl is een webwinkel en een showroom. Wilt u graag een vrachtwagen koelbox kopen ? Kunt u geen keuze maken via internet? In onze showroom staan onze medewerkers u graag te woord. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan onze showroom Voor meer info neem dan contact met ons op!