Skip to main content

U bent van plan een koelbox aan te schaffen ? Een Tropicool koelbox is dan een goede optie voor u. Met een koelvermogen dat tot 30 graden onder de temperatuur van de omgeving gaat, blijven uw drink- en etenswaren zelfs bij tropische temperaturen perfect gekoeld. Maar niet alleen voor het koel houden van producten is de koelbox geschikt want ook het warmhouden van producten is met de koelbox mogelijk en daarmee loopt de Tropicool koelbox ver voor op andere koelboxen. Met het soft tiptoets paneel van de koelbox kunt u gemakkelijk zelf de verschillende temperaturen regelen.

Tropicool koelbox overzicht klik hier 

Neem direct contact op

De Tropicool koelbox heeft standaard een 12, 24 volt of 230 volt aansluiting en is daarmee geschikt voor alle doeleinden. Zowel in de auto, vrachtwagen, camper, caravan als in huis is de koelbox aan te sluiten. De koelbox is energie zuinig. Zodra de juiste temperatuur in de koelbox bereikt is, wordt er gelijk overgeschakeld naar de spaarstand en bij het openen van de koelbox worden de binnen ventilatoren automatisch uitgeschakeld. De ventilatoren waar de koelbox van voorzien is zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Gebruikt u de koelbox in de auto of vrachtwagen ? Dan is het handig om een bevestigingskit bij de koelbox te bestellen. Met deze kit kunt u de koelbox bevestigen tussen twee stoelen in of achter een stoel. Maar waar u de koelbox ook bevestigd, het zorgt in ieder geval voor een veiligere situatie als u de weg opgaat. Voor meer informatie over ons bedrijf en de Tropicool koelboxen kunt u contact opnemen met Koelbox4you Montfoort.

Tropicool koelbox , 12 – 24 of 230 volt aansluiting.