Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Tropicool koelbox, houdt uw drink- en etenswaren koel.

U bent van plan een koelbox aan te schaffen ? Een Tropicool koelbox is dan een goede optie voor u. Met een koelvermorgen dat tot 30 graden onder de temperatuur van de omgeving gaat, blijven uw drink- en etenswaren zelfs bij tropische temperaturen perfect gekoeld. Maar niet alleen voor het koel houden van producten is de Tropicool koelbox geschikt want ook het warmhouden van producten is met de Tropicool koelbox mogelijk en daarmee loopt de Tropicool koelbox ver voor op andere koelboxen. Met het soft tiptoets paneel van de Tropicool koelbox kunt u gemakkelijk zelf de verschillende temperaturen regelen.

Tropicool koelbox overzicht klik hier 

De Tropicool koelbox heeft standaard een 12,24 of 230 volt aansluiting en is daarmee geschikt voor alle doeleinden. Zowel in de auto, vrachtwagen, camper, caravan als in huis is de Tropicool koelbox aan te sluiten. De Tropicool koelbox is energie zuinig. Zodra de juiste temperatuur in de Tropicool koelbox bereikt is, wordt er gelijk overgeschakeld naar de spaarstand en bij het openen van de Tropicool koelbox worden de binnenventilatoren automatisch uitgeschakeld. De ventilatoren waar de Tropicool koelbox van voorzien is zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Gebruikt u de Tropicool koelbox in de auto of vrachtwagen ? Dan is het handig om een bevestigingskit bij de Tropicool koelbox te bestellen. Met deze kit kunt u de Tropicool koelbox bevestigen tussen twee stoelen in of achter een stoel. Maar waar u de Tropicool koelbox ook bevestigd, het zorgt in ieder geval voor een veiligere situatie als u de weg opgaat. Voor meer informatie over ons bedrijf en de Tropicool koelbox kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort.

Tropicool koelbox , 12 – 24 of 230 volt aansluiting.

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.