Tekst bannertekst tijdelijk

Gewijzigde openingstijden: Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
Waeco Tropicool

Waeco Tropicool, de koelbox die geschikt is voor koelen en verwarmen.

De Waeco Tropicool serie koelboxen, zijn speciaal gemaakt voor het koel houden van drinken en eten bij zeer hoge temperaturen. Met een koelvermogen tot 30 graden onder de omgevingstemperatuur blijven de producten in een koelbox uit de Waeco Tropicool serie altijd koel. Hiermee zijn de koelboxen ideaal voor doeleinden als een lange rit met de auto, een zomers daagje aan het strand of voor op de camping. 

Waeco Tropicool product serie klik hier

Deze thermo-elektrische koelboxen kunnen zowel gebruikt worden voor het koelen als het voor het verwarmen van drinken en eten. Via een softtouch bedieningspaneel is de koelbox binnen no time een verwarmingsbox. U kunt met dit paneel zelf de temperatuur van de box regelen, voor het koelen heeft u bij een Waeco Tropicool de keuze uit een temperatuur van 1 °C tot 15 °C en voor het verwarmen de keuze uit een temperatuur van 50 °C tot 65 °C. Tevens wordt met de memory functie van de Waeco Tropicool koelbox de laatst ingegeven temperatuur onthouden. Met een standaard omschakeling van 12, 24 en 230 volt is de Waeco Tropicool serie overal aansluitbaar. Zo kunt u de Waeco Tropicool koelbox overal mee naar toe nemen. De Waeco Tropicool koelbox is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten: 7 liter, 14 liter, 21 liter en 35 liter. De Waeco Tropicool serie is donker- met lichtgrijs van kleur en licht van gewicht. 

Voor de Waeco Tropicool serie zijn verschillende accessoires leverbaar. Hierbij kunt u denken aan bevestigingskits en spanningsbewakers. Kom eens  langs in onze showroom waar u de verschillende producten van de Waeco Tropicool serie kunt bekijken en waar wij u een deskundig advies kunnen geven over welke Waeco Tropicool koelbox het beste bij u past. Tevens kunt u de producten die wij verkopen ook bekijken in onze webshop. Voor meer informatie over de Waeco Tropicool serie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort. 

Waeco tropicool koelbox met diverse accessoires leverbaar !

Neem direct contact op

Waeco Tropicool, de koelbox die geschikt is voor koelen en verwarmen.
Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl

Stel uw vraag:

Waeco Tropicool
Kijk ook eens bij onze partners

Kijk ook eens bij onze partners

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
© Koelbox4you.nl 2005 - 2017 | Sitemap | KvK: 60991097 | BTW: NL854153524B01 | Voorwaarden | Site-Index
Koelbox4you.nl is aangesloten bij Safe Shopping.nl
Veilig winkelen bij Koelbox4you.nl
Beoordeling door klanten: 9/10 - 201 beoordelingen