Tekst bannertekst tijdelijk

Gewijzigde openingstijden: Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
Tropicool koelbox

Tropicool koelbox, houdt uw drink- en etenswaren koel.

U bent van plan een koelbox aan te schaffen ? Een Tropicool koelbox is dan een goede optie voor u. Met een koelvermorgen dat tot 30 graden onder de temperatuur van de omgeving gaat, blijven uw drink- en etenswaren zelfs bij tropische temperaturen perfect gekoeld. Maar niet alleen voor het koel houden van producten is de Tropicool koelbox geschikt want ook het warmhouden van producten is met de Tropicool koelbox mogelijk en daarmee loopt de Tropicool koelbox ver voor op andere koelboxen. Met het soft tiptoets paneel van de Tropicool koelbox kunt u gemakkelijk zelf de verschillende temperaturen regelen. 

Tropicool koelbox overzicht klik hier 

De Tropicool koelbox heeft standaard een 12,24 of 230 volt aansluiting en is daarmee geschikt voor alle doeleinden. Zowel in de auto, vrachtwagen, camper, caravan als in huis is de Tropicool koelbox aan te sluiten. De Tropicool koelbox is energie zuinig. Zodra de juiste temperatuur in de Tropicool koelbox bereikt is, wordt er gelijk overgeschakeld naar de spaarstand en bij het openen van de Tropicool koelbox worden de binnenventilatoren automatisch uitgeschakeld. De ventilatoren waar de Tropicool koelbox van voorzien is zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. 

Gebruikt u de Tropicool koelbox in de auto of vrachtwagen ? Dan is het handig om een bevestigingskit bij de Tropicool koelbox te bestellen. Met deze kit kunt u de Tropicool koelbox bevestigen tussen twee stoelen in of achter een stoel. Maar waar u de Tropicool koelbox ook bevestigd, het zorgt in ieder geval voor een veiligere situatie als u de weg opgaat. Voor meer informatie over ons bedrijf en de Tropicool koelbox kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort.

Tropicool koelbox , 12 - 24 of 230 volt aansluiting.

Neem direct contact op

Tropicool koelbox, houdt uw drink- en etenswaren koel.
Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl

Stel uw vraag:

Tropicool koelbox
Kijk ook eens bij onze partners

Kijk ook eens bij onze partners

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
© Koelbox4you.nl 2005 - 2017 | Sitemap | KvK: 60991097 | BTW: NL854153524B01 | Voorwaarden | Site-Index
Koelbox4you.nl is aangesloten bij Safe Shopping.nl
Veilig winkelen bij Koelbox4you.nl
Beoordeling door klanten: 9/10 - 201 beoordelingen