Tekst bannertekst tijdelijk

Gewijzigde openingstijden: Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
Mini koelkasten

Mini koelkasten, de ideale oplossing bij ruimtegebrek.

U heeft een koelkast nodig maar u heeft hier weinig ruimte voor? Dan is een mini koelkast de perfecte oplossing voor u. Bij ons kunt u terecht voor de mini koelkasten serie MyFridge van Waeco. Wij verkopen vier verschillende soorten mini koelkasten van Waeco. U hebt hierbij de keuze uit mini koelkasten met een inhoud van 5, 15, 18 en 40 liter. De mini koelkasten van 5,15 en 18 liter kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 230 volt wisselspanning. De mini koelkasten van 40 liter daarentegen kunnen worden gebruikt op 12 volt gelijkspanning en 220 tot 240 volt wisselspanning. Welke mini koelkast u ook kiest, deze verzekeren u allemaal van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksgemak
  • Uniek design 

Mini koelkasten product overzicht

Met hun simpele vorm en hun zilveren kleur passen deze mini koelkasten in elk interieur. Door hun compacte formaat zijn de mini koelkasten geschikt voor verschillende locaties, zo kunt u de mini koelkasten bijvoorbeeld gebruiken voor op kantoor of voor in de garage en ook voor studenten zijn mini koelkasten erg handig. Aangezien zij vaak niet al te veel ruimte hebben op hun studentenkamer is een mini koelkast de ideale oplossing. Als u een daagje gaat varen op een kleine boot dan kan een mini koelkast ook erg handig zijn voor het koudhouden van bijvoorbeeld een fles drinken.

Mini koelkasten en meer

Behalve mini koelkasten verkopen wij ook andere koelproducten zoals allerlei soorten koelboxen en inbouw koeling. Maar niet alleen voor koelproducten kunt u bij ons terecht, ook voor aircosystemen, producten voor de mobiele keuken, mobiele elektronica en camera monitoren voor de auto. Bij ons kunt u dus een ruim assortiment aan producten vinden voor als u weg gaat met de auto, caravan, camper of boot.Wilt u meer informatie over mini koelkasten of een van onze andere producten ? dan kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort.

Mini koelkasten ideaal voor op de camping

Neem direct contact op

Mini koelkasten, de ideale oplossing bij ruimtegebrek.
Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl

Stel uw vraag:

Mini koelkasten
Kijk ook eens bij onze partners

Kijk ook eens bij onze partners

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
© Koelbox4you.nl 2005 - 2017 | Sitemap | KvK: 60991097 | BTW: NL854153524B01 | Voorwaarden | Site-Index
Koelbox4you.nl is aangesloten bij Safe Shopping.nl
Veilig winkelen bij Koelbox4you.nl
Beoordeling door klanten: 9/10 - 201 beoordelingen