Tekst bannertekst tijdelijk

Gewijzigde openingstijden: Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
Koelboxen

Koelboxen van Waeco en nog veel meer

Online nieuwe koelboxen bestellen? Dat doet u via de webshop van Koelbox4you. Koelbox4you heeft een webshop laten ontwikkelen waar u een ruim assortiment koelboxen treft en kunt bestellen. Deze koelboxen variëren in prijs, maten en uitvoeringen. Welke koelboxen u ook kiest, ze zijn allemaal van topkwaliteit en gemaakt van duurzaam materiaal waardoor de koelboxen lang mee gaan. Er zijn verschillende soorten koelboxen: thermo elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en compressor koelboxen. Alle soorten koelboxen zijn geschikt voor gebruik in de auto, op de camping of op de boot. Zeker wanneer het in de zomer warm is, is het heerlijk om gekoeld eten en drinken mee te kunnen nemen in koelboxen. 
 
Wilt u graag thermo elektrische koelboxen? Thermo elektrische koelboxen zijn van alle soorten de koelboxen met de meeste mogelijkheden. Deze thermo elektrische koelboxen hebben een touch screen waarmee u zelf de temperatuur kunt instellen. Thermo elektrische koelboxen onderscheiden zich van de andere koelboxen doordat zij een functie hebben die de andere koelboxen niet hebben. Met thermo elektrische koelboxen kunt u namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen. Als u tijdens een lange rit een maaltijd op wilt warmen zijn deze koelboxen uitermate geschikt. Naast deze koelboxen kunt u kiezen voor absorptie koelboxen. Absorptie koelboxen hebben geen verwarmingsmogelijkheid, maar hebben wel een ander groot voordeel. Deze koelboxen werken namelijk geheel in stilte. 
 
Meer informatie over onze koelboxen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar en bieden koelboxen naar wens.

Maak a.u.b. uw keuze ofNeem direct contact op

Koelboxen van Waeco en nog veel meer
Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl

Stel uw vraag:

Koelboxen
Kijk ook eens bij onze partners

Kijk ook eens bij onze partners

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
© Koelbox4you.nl 2005 - 2017 | Sitemap | KvK: 60991097 | BTW: NL854153524B01 | Voorwaarden | Site-Index
Koelbox4you.nl is aangesloten bij Safe Shopping.nl
Veilig winkelen bij Koelbox4you.nl
Beoordeling door klanten: 9/10 - 201 beoordelingen