Tekst bannertekst tijdelijk

Gewijzigde openingstijden: Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
Camper koelkast

Camper koelkast, houdt u eten en drinken vers en gekoeld op vakantie

U gaat op vakantie met de camper? Dan heeft u natuurlijk wel een camper koelkast nodig voor het koud en vers houden van uw eten en drinken. Gaat u op vakantie liever elke avond uiteten en hoeft er in de camper koelkast alleen wat drinken en wat kleine etenswaren? Dan heeft u genoeg aan een wat kleinere camper koelkast. Maar gaat u elke avond zelf lekker koken of barbequen dan is een grote camper koelkast met eventueel een vriesvak een betere optie voor u. Door het ruime aanbod camper koelkasten vindt u bij Koelbox4you beslist een camper koelkast die aansluit bij uw wensen. Wij verkopen absorptie koelkasten en compressor koelkasten. Welke voor u het beste is hangt af van uw wensen. Graag bespreken we uw wensen om een passende camper koelkast te kunnen aanbieden. Kom langs in onze winkel en bespreek uw wensen. Wij laten u de meest passende camper koelkasten zien en voorzien u van advies.

Klik hier voor een overzicht van onze Camper Koelkasten

De absorptie koelkasten van Waeco die wij verkopen, behoren al jaren tot de top van camper koelkasten. Een camper koelkast van Waeco heeft weinig beweegbare componenten, heeft weinig onderhoud nodig, is van duurzame kwaliteit en werkt stil. De camper koelkast van Waeco is overal op aan te sluiten, zowel op gas en vast stroomnet als op accustroom. Waeco heeft een ruim assortiment koelkasten van verschillende soorten en maten. Van een hoogte 61,7 cm en een breedte van 40,1 cm tot een hoogte van 124,5 cm en een breedte van 52,5 cm de camper koelkast van Waeco past in elke camper. Mocht u ook een vriesvak in uw camper koelkast willen hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Kortom, een camper koelkast is dé oplossing door de goede eigenschappen zoals:

  • stille werking
  • kwaliteit
  • duurzaam
  • weinig onderhoud
  • veel inhoud
  • goede prijs

Compressor camper koelkast

Toch liever een compressor camper koelkast? Ook de compressor koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Deze camper koelkasten zijn verkijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Dit begint bij een camper koelkast met een inhoud van 156 liter en gaat tot een inhoud van 214 liter. De compressor camper koelkast is net als de absorptie koelkast verkrijgbaar zonder en met vriesvak. Met een simpele maar toch mooie uitstraling past een compressor camper koelkast in elke interieur.

Wilt u meer informatie over een absorptie camper koelkast of een compressor camper koelkast ? Neem dan even contact op met Koelbox 4 You Montfoort. Wij zijn hét adres in de omgeving als u een nieuwe camper koelkast wilt kopen.

Camper koelkast kopen? Wij hebben ze op voorraad !

Neem direct contact op

Camper koelkast, houdt u eten en drinken vers en gekoeld op vakantie
Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl

Stel uw vraag:

Camper koelkast
Kijk ook eens bij onze partners

Kijk ook eens bij onze partners

Koelbox4you.nl logo
Koelbox4you.nl
© Koelbox4you.nl 2005 - 2017 | Sitemap | KvK: 60991097 | BTW: NL854153524B01 | Voorwaarden | Site-Index
Koelbox4you.nl is aangesloten bij Safe Shopping.nl
Veilig winkelen bij Koelbox4you.nl
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 201 beoordelingen