Skip to main content

Bent u opzoek naar mobiele koeling? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Koelbox4you beschikt over een ruim assortiment aan koeling. Wij leveren producten van de merken Dometic en Mobicool die bekend staan om hun hoge en duurzame kwaliteit. De koeling van Dometic heeft verschillende modellen zoals de compressor koelbox en de elektrische koelbox. Al deze modellen zijn geschikt voor in de caravan, camper of voor onderweg in de auto. Ook bieden wij een oplossing voor de trucker.

klik hier voor onze producten

De mobiele koeling heeft koelboxen die compact van buiten maar ruim van binnen zijn. U heeft zelf keuze uit een frisse design. Mobiele koeling is ideaal voor op de camping. Wij beschikken over een model dat ook te gebruiken is op gas. Wanneer u deze koeling wilt gebruiken voor onderweg of thuis is de compressor koelbox het meest geschikt. Dit model is net zo krachtig als huishoudkoelkast. Als u opzoek bent naar een koelsysteem voor in de boot is de inbouw compressor koelbox het meest geschikt. Dit is de perfecte koeling voor beperkte ruimten.

Koelbox4you beschikt ook over allerlei soorten accessoires voor mobiele koeling. Voor elk probleem van de koeling is een oplossing te vinden met de accessoires van het Coolpower assortiment. Wanneer u het assortiment van onze koeling beter wilt bekijken kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom te Montfoort.

Mobiele koeling en accessoires uit het Coolpower assortiment.

Neem direct contact op