Skip to main content

Deze Mobicool MB40 compressor koelbox is uitgerust met het bekende Peltier systeem. Dit zorgt ervoor dat er 40 liter aan producten koel gehouden kan worden. De Mobicool MB40 is dan ook de ideale oplossing voor onderweg. Je kan de koelbox onafhankelijk van de buitentemperatuur tot -15°C koelen of vriezen.

Klik hier om de Mobicool te bestellen in onze webshop

In het verleden kon dit alleen bereikt worden op de camping of thuis en als u 230 volt in het bereik had. De Mobicool MB40 is daarentegen voorzien van het bekende thermo-elektrisch koelsysteem. Een briljante oplossing want hierdoor kunt u overal met 12 volt aansluiting uw producten laten koelen tot 20°C onder de buitentemperatuur.

De MB40 is op 230volt thermostatisch te regelen. U kunt de temperatuur instellen op tussen +10°C en -15°C. U kunt er dan ook voor kiezen om hem op de camping bijvoorbeeld als vriezer te gebruiken.

De MB40 is ruim, robuust en uitermate veelzijdig. Het koelsysteem is hermetisch gesloten en volledig onderhoudsvrij. Standaard uitgerust met thermostaatregeling op 230 volt, 12 volt stekker voor sigarettenaansteker, verzonken handvatten, magneetsluiting en afdichtingsrubber in het deksel.

Mobicool MB40 de totaaloplossing voor 12 en 230 volt, voor thuis, onderweg en op de camping

Neem direct contact op