De Mobicool C40 AC compressor koelbox is de ideale koelbox als u op vakantie gaat in de warmere vakantielanden. De koel – en vriesbox is namelijk niet gevoelig voor hoge omgevingstemperaturen en instelbaar tussen +10°C en -15°C. Ook is hij volledig thermostatisch geregeld. De koelbox is perfect voor op de camping. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om een Mobicool koelbox te bestellen

Bent u op zoek naar een Mobicool C40? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Koelbox4you is gespecialiseerd in koelboxen en koelkasten van het merk Mobicool. In onze showroom hebben wij een bijzonder groot assortiment koelboxen van Mobicool staan. Bij Koelbox4you kunt u er direct een via internet bestellen. Bestellingen via internet worden door TNT Pakketservice bezorgd. Daarnaast kunnen de producten ook direct uit onze showroom afgehaald worden (indien voorradig). Heeft u snel een Mobicool C40 nodig? Neem dan contact op met ons. Koelbox4you zorgt voor mobiele koeling, waar u maar wilt.

Het koelsysteem van de Mobicool C40 is hermetisch gesloten en volledig onderhoudsvrij. De Mobicool C40 is  standaard uitgerust met thermostaatregeling op 230 volt, verzonken handvatten, magneetsluiting en afdichtingsrubber in het deksel. Wilt u meer informatie over dit product? Bestel hem dan hier of neem contact met ons op.

Mobicool C40, perfect voor op de camping

Neem direct contact op