Skip to main content

Minibar kopen?

Wilt u uw hotelgasten voorzien van diverse gekoelde dranken en lekkernijen op de hotelkamer? Dan is een minibar een echte must. Een minibar is een klein koelkastje dat men in (luxe) hotelkamers aantreft, en dat door de hotelier is voorzien van al dranken en snacks zoals bijvoorbeeld chocoladerepen, chips of pinda’s. Koelbox4you.nl is de enige webwinkel in heel Nederland met zo’n groot assortiment minikoelkasten waaronder een minibar. Vrijwel alle producten uit voorraad leverbaar.

Neem direct contact op

Minibar van Mobicool kopen

Bij Koelbox4you.nl is een minibar verkrijgbaar van het merk Mobicool. Deze werkt net zo goed als
een gewone grote koelkast. Maar ze onderscheiden zich daarvan, doordat ze met u meegaan waar u ze nodig heeft: in de auto, op kantoor of in uw verzameling van topdesign-objecten.

Minibar voor in de auto

Wilt u een minibar voor in de auto? Ook dan kunt u bij Koelbox4you.nl terecht. Koelbox4you.nl heeft een ruim assortiment met koelboxen die perfect kunnen dienen als minibar:

  • Dometic Coolfun CK-40D
  • Dometic Coolfreeze CDF
  • Dometic Coolfreeze CF
Minibar voor een hotel

Koelbox4you.nl biedt u een scala aan miniBars die binnen de wensen van alle hotels passen. Bekijk onze collectie op onze website of kom gerust eens langs in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Montfoort, vlakbij Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste koeling. Koelbox4you.nl zorgt voor mobiele koeling, waar u maar wilt.