Skip to main content

Een speciale koelbox nodig voor medicijnen vervoer? Neem dan contact op met Koelbox4you. Transport van medicijnen is zeer kostbaar vervoer. Elk type geneesmiddel moet vervoerd worden onder bepaalde voorwaarden. Bent u op zoek naar een manier om medicijnen in te kunnen vervoeren? Koelbox4you.nl beschikt over speciale koelboxen die uitermate geschikt zijn voor medicijnen vervoer. Deze koelboxen zijn een geschikt alternatief voor complete koelwagens. In de afgelopen jaren hebben wij al voor vele klanten koelboxen geleverd die uitermate geschikt zijn voor medicijnen vervoer. Graag bieden wij ook voor uw vraag een passend antwoord. Meer informatie over de soorten koelboxen voor medicijnen vervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Waarom koelboxen voor medicijnen vervoer?

Medicijnen vervoeren in koelboxen heeft ten opzichte van een koelwagen vele voordelen. In de koelboxen van Koelbox4you.nl wordt de temperatuur nauwkeurig geregeld. Daarnaast kunnen de koelboxen gewoon door koelen wanneer de motor van de auto niet loopt. Dit komt doordat deze op accuspanning werken. Dit is belangrijk voor een continue koeling tijdens medicijnen vervoer.

Medicijnen vervoer tijdens uw vakantie

Ook wanneer u op vakantie gaat is het belangrijk dat u uw medicijnen op een goede en veilige manier vervoert. Met temperatuurgevoelige medicijnen betrouwbaar van A naar B reizen, kan bij Koelbox4you.nl door middel van drie verschillende soorten koelboxen:

Sommige medicijnen, zoals insuline, moeten koel bewaard worden. Gebruik daarom in uw auto, tent of caravan één van onze koelboxen te vinden op Koelbox4you.nl

Gaat u lekker op vakantie? Zorg dan wel voor veilig medicijnen vervoer! Neem contact op met Koelbox4you.nl voor diverse tips. Wij zijn gespecialiseerd in koelboxen en koelkasten en bieden beslist dé oplossing voor medicijnen vervoer.