Skip to main content

Medicatie koeling

Het vervoeren van medicijnen is voor veel mensen een hele opgave.  Er bestaan maar weinig oplossingen om met medicijnen ver te reizen.
Daarom bieden wij sinds kort enkele oplossingen.

Wij bieden koeling dat speciaal ontworpen is voor het vervoer van medicatie die op een bepaalde temperatuur gekoeld moeten worden. Denk hierbij ook aan het koel houden van speciaal (dieren)voedsel.
De koelboxen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo zijn enkele koelboxen geschikt voor het vervoeren van medicijnen in het vliegtuig.

De meeste boxen zijn passieve koelboxen. Wat inhoudt dat er geen stroom nodig is om de koelboxen te koelen.
Enkele koelboxen zijn uitgerust met icepacks om de koelbox toch op de juiste temperatuur te houden. Denk hierbij aan een temperatuur tussen de 2°C en 8°C.

Heeft u vragen over een geschikte koelbox of etui? Bel of mail ons gerust voor meer informatie en we staan u graag te woord.

Koelbox4you.nl is de enige echte koelboxen specialist van Nederland!

Koelbox4you.nl is niet alleen een webwinkel. Onze showroom is gevestigd in Montfoort. De merken Dometic en Mobicool zijn sterk vertegenwoordigd, vanwege de hoge kwaliteit van deze merken. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan onze showroom.

Het Koelbox4you team bestaat uit een groep gemotiveerde medewerkers die weten waar ze het over hebben.
Zij zetten zich altijd 100% in om al uw vragen te beantwoorden.
Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.