Medicatie koeling

Het vervoeren van medicijnen is voor veel mensen een hele opgave, er bestaan maar weinig oplossingen om met bepaalde medicijnen zonder toegang van stroom ver te reizen.
Daarom bieden wij sindskort enkele oplossingen.

Wij bieden bijzondere koeling dat speciaal ontworpen is voor het vervoer van bijvoorbeeld medicatie die op een bepaalde temperatuur gekoeld moeten worden maar denk ook aan het koel houden van speciaal (dieren)voedsel.
De verschillende koelboxen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zo zijn enkele koelboxen zeer geschikt voor het vervoeren van medicijnen in het vliegtuig omdat er geen stroom nodig is om de koelbox op temperatuur te houden.

De meeste koelboxen zijn passieve koelboxen, wat inhoudt dat er geen stroom nodig is om de koelboxen te koelen.
Enkele koelboxen zijn uitgerust met icepacks om de koelbox toch op de juiste temperatuur te houden.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie en we staan u graag te woord.

Koelbox4you.nl is de enige echte koelboxen specialist van Nederland!

Koelbox4you.nl is een webwinkel met een showroom in het midden van Nederland. Alle producten (koelboxen, koelkasten, mini-koelkastjes, wijnkoelers, melkkoelers, omvormers en nog veel meer) kunt u bekijken in de showroom van Koelbox4you. De merken Waeco, Dometic en Mobicool zijn sterk vertegenwoordigd, vanwege de hoge kwaliteit van deze merken. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan onze showroom.

Het Koelbox4you team bestaat uit een groep gemotiveerde medewerkers die weten waar ze het over hebben.
Zij zetten zich altijd 100% in om al uw vragen te bantwoorden.
Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.