Koelbox nodig ? Koelbox4You is de specialist op dit gebied. Wij verkopen koelboxen in alle soorten en maten, u zult bij ons dan ook altijd een vinden die geheel aan uw wensen voldoet. De modellen die wij verkopen zijn van het merk Dometic. Dit merk levert verschillende soorten van hoge, duurzame kwaliteit. Er zijn verschillende koelboxen, zoals thermo elektrische, compressor en absorptie. Ook zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende hoezen die vuil tegenhouden. Deze zorgen voor een nog betere isolatie. Voor het plaatsen in een auto zijn er bevestigingskits beschikbaar. Met de bevestigingskits kunt u in combinatie met slides de koelbox in uw auto bevestigen. Slides zijn er in lengte en breedte formaat en zorgen ervoor dat u de koelbox makkelijk in en uit kunt laden.

Klik hier voor ons product overzicht

Een thermo elektrische koelbox is de meest uitgebreide variant in het assortiment. Met deze soort kunt u niet alleen producten koel houden maar ook producten verwarmen. Ze hebben een koelvermogen van 30 ºC onder de omgevingstemperatuur en kunnen verwarmen tot 65 ºC. Een compressor koelbox is eigenlijk het zelfde in werking als een gewone variant, alleen de compressor kan overal gebruikt worden. Deze soort is licht van gewicht en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Een absorptie koelbox werkt zowel op gas als op een aansluiting van 12 of 230 volt. Deze is dan ook perfect om mee te nemen als u gaat kamperen. Ook is deze geruisloos, u zult ‘s nachts niet wakker liggen door een brommend apparaat. Naast kamperen is deze soort ook zeer geschikt voor in de auto.

Neem direct contact op

De voordelen

Koelboxen van Koelbox4you zijn zeer geliefd onder onze klanten in Nederland en omgeving. Dit komt omdat onze producten allerlei voordelen bieden zoals:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stille werking
  • Duurzaam
  • Handig ingedeeld
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten
  • Overal mee naartoe te nemen
Meer informatie

Wilt u meer weten over onze producten ? In onze webshop kunt u alle varianten bekijken, vergelijken en tevens gelijk bestellen. Wij bezorgen onze producten in heel Nederland. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Montfoort, waar u onze gehele collectie kunt bekijken. Wilt u een deskundig advies voordat u overgaat tot aanschaf ? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact op met Koelbox4You. Wij hebben de koelbox die bij u past of het nu voor de auto, camping of caravan is!