Skip to main content

Een speciale koelbox nodig voor gebruik in het vliegtuig? Als u een koelbox wilt kopen voor gebruik in het vliegtuig moet u eens de webshop van Koelbox4you.nl bekijken. Koelbox4you.nl heeft een ruim opgezette webshop waar u verschillende koelboxen kunt aanschaffen. Wilt u graag een elektrische koelbox voor in het vliegtuig? Of juist een compressor koelbox voor in het vliegtuig? Koelbox4you.nl biedt het aan. Onze koelboxen staan bekend om hun betrouwbaarheid en handige eigenschappen.

Wanneer u een nieuwe koelbox moet kopen komt u voor een aantal keuzes te staan. Hoe groot moet de inhoud zijn? Wat wilt u erin vervoeren? Welke techniek vindt u handig? Ons team helpt u graag met het vinden van een passende koelbox voor gebruik in een vliegtuig. Het team van Koelbox4you.nl heeft veel kennis en ervaring op het gebied van koelboxen. Graag laten wij u de verschillen zien en lichten deze toe. Koelbox4you is de enige winkel in heel Nederland met zo’n groot assortiment koelboxen van de merken Dometic en Mobicool. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen via internet worden door een onafhankelijke koerier bezorgd. Meer informatie?

Neem direct contact met ons op

Voeding koelbox

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een koelbox is de voeding. Koelboxen kunnen namelijk op verschillende manieren draaien. Zo kunnen zo op gas, 12 V, 230 V of een combinatie hiervan draaien. Wilt u onderweg in het vliegtuig uw eten en drinken koel houden? Kies dan voor een passende koelbox. Koelboxen gebruiken absorptietechniek of de compressortechniek. Als u een koelbox mee wilt nemen in een vliegtuig bieden wij graag een passende. Bekijk de soorten op onze website. Indien wenselijk geven wij u advies.

Inhoud koelbox vliegtuig

Ook de inhoud van een koelbox is belangrijk. Een koelbox is verkrijgbaar in verschillende groottes. Het is belangrijk om te bedenken wat u in de koelbox wilt vervoeren. Een veel gekozen koelbox is de Dometic CFF 12. Deze heeft de volgende kenmerken:

  • Systeem: Compressor
  • -18°C tot +10°C
  • Digitaal display
  • Kleur: lichtgrijs/donkergrijs
  • Gewicht: ca. 9.4 kg
  • Product: Dometic CFF 12

Deze koelbox is geschikt voor gebruik in het vliegtuig of op de camping.

Wilt u een veilige, mobiele en comfortabele koelbox? Kom dan langs in onze showroom of bekijk onze webshop. Met een druk op de knop worden de producten gekoeld.