Altijd al een koelbox op accu willen hebben voor gebruik op de camping? Op zoek naar een bedrijf waar u een kwalitatief hoogwaardige koelbox kunt kopen? Bekijk dan eens de webshop van Koelbox4you.nl. Koelbox4you.nl heeft een ruime webshop en grote winkel met een enorm aanbod koelboxen van de merken:

*Mobicool

*Dometic

Wilt u een koelbox op accu? Dan vindt u deze beslist bij ons. Door onze ruime voorraad kan de door u gewenste koelbox direct geleverd worden. Als u een koelbox via onze webshop besteld wordt deze door een onafhankelijke koerier op de door u gewenste plek bezorgd. Wilt u de koelbox op accu vooraf kunnen bekijken? Kom dan langs in de showroom. Hier kunt u deze koelbox op accu, indien voorradig, aanschaffen en meenemen.

Neem direct contact op

Koelbox op accu van goede kwaliteit

Wilt u graag een koelbox van goede kwaliteit? Dan kunt u deze bij Koelbox4you.nl aanschaffen. Er zijn verschillende soorten koelboxen verkrijgbaar met een passende accu. Als u kiest voor een koelbox van Koelbox4you.nl bent u verzekerd dat u overal mobiel kunt zijn met gekoelde producten. Ook werkt deze koelbox geruisloos. Met deze compressor koelboxen kunt u volledig genieten van de vrijheid van het kamperen. Wilt u een koelbox die zowel op gas als elektrisch kan werken? Dan zijn de Dometic koelboxen beslist iets voor u. Aan de fjorden werken ze op gas, voor campings beschikken ze over een 230 volt aansluiting en tijdens het rijden kunnen ze worden aangesloten op de 12 volt aansluiting van uw auto of camper – alles is mogelijk!

Absorptiekoeler en koelbox op accu

Wilt u niet alleen een koelbox op accu? Wilt u graag een absorptiekoeler kopen? Dat vindt u ook in het assortiment van Koelbox4you.nl Het koelproces van een absorptiekoeler werkt als volgt: een geconcentreerde ammoniakoplossing wordt in een boiler verwarmd en als damp afgevoerd. Het onder hoge druk staande gas wordt in een condensor vloeibaar gemaakt en vervolgens, na toevoeging van waterstof, verdampt. Vervolgens wordt er warmte onttrokken aan de koelruimte. Daarna komt de ammoniakdamp in de absorber terecht en wordt geabsorbeerd door een zwakke ammoniakoplossing. De verzadigde ammoniakoplossing stroomt terug naar de boiler, waarna de kringloop opnieuw begint. Het prettige aan de boiler is dat deze werkt op gas, 12 volt en op 230 volt.

Meer informatie over een koelbox op accu? Een koelbox bestellen? Het team van Koelbox4you.nl staat graag voor u klaar.