Bent u van plan een koelbox op gas aan te schaffen? Dat is mogelijk bij Koelbox 4 You. Wij hebben een ruime collectie koelboxen in ons assortiment. Wij verkopen koelboxen die op verschillende aansluitingen werken:

  • 12 volt
  • 24 volt
  • 230 volt
  • gas

Behalve voor een koelbox kunt u bij ons voor nog veel meer producten terecht. Zo verkopen wij ook koelkasten, airco systemen en keukenapparatuur voor in de caravan of camper bijvoorbeeld of voor op de boot. Al vele jaren onderscheiden wij ons binnen de markt. Wij bieden niet alleen een kwalitatief hoogwaardige koelbox op gas, maar ook unieke service. Zo komen wij een koelbox op een door u gewenste locatie bezorgen.

Neem direct contact op

Koelbox gas product overzicht

Voor een koelbox werkend op gas, moet u eens een kijkje nemen in onze collectie absorptie koelboxen. Deze koelboxen werken zowel op 12 en 230 volt aansluiting als op gas. Wilt u de koelbox gebruiken op de camping dan is dit mogelijk maar u kunt de koelbox ook aansluiten in de auto voor onderweg.  U heeft bij deze koelbox gas de keuze uit een inhoud van 33 of 41 liter. Een absorptie koelbox  heeft een koelvermogen van max 30 ºC onder omgevingstemperatuur. Deze koelbox gas werkt geheel in stilte, dit is natuurlijk erg makkelijk op de camping. Zo ligt u in de nacht niet wakker van het geluid van de koelbox. U kunt bij de koelbox verschillende accessoires kopen, zoals bevestigingskits met slides zodat de koelbox op zijn plaats blijft in de auto.

Advies over een koelbox op gas

Als u een koelbox op gas wilt kopen, heeft u bij ons dus de keuze uit verschillende soorten absorptie koelboxen. Kom voor een koelbox of andere producten eens langs in onze showroom waar wij voor u klaarstaan met een deskundig advies of bestel uw koelbox in onze webshop. Voor meer informatie over een koelboxen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Koelbox4you Montfoort. Ons team heeft jarenlange ervaring in koelboxen en geeft graag advies over de verschillen. Wilt u een koelbox kopen? Geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Dan kunt u bij ons een koelbox kopen via de webshop. Wij komen de koelbox bij u thuis bezorgen.