Altijd al een koelbox van 12 volt willen hebben? Bij Koelbox4You bent u aan het juiste adres. Wij zijn met ons bedrijf gespecialiseerd in koelboxen. Daarnaast verkopen wij ook andere koeling artikelen voor in de auto, camper of boot. Zo kunt u bij ons terecht voor mobiele elektronica zoals acculaders, omvormers en energievoorziening. Inbouw koeling zoals koellades, koelkasten en vriesboxen. Maar ook producten als waterkokers en koffiezetapparaten vindt u bij ons. De koelboxen die wij verkopen zijn van het merk Dometic. Deze koelboxen van topkwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Neem direct contact op

Koelkast 12 volt overzicht

U heeft de keuze uit thermo elektrische koelboxen, absorptie koelboxen en compressor koelboxen. Deze drie soorten koelboxen zijn weer onder verdeeld in types met verschillende inhoudsmaten. Zo is er dus altijd wel een koelbox die perfect bij u past. Een thermo elektrische koelbox heeft behalve een koelstand ook de mogelijkheid om te verwarmen. Hiermee onderscheidt deze koelbox zich van de andere koelboxen. De thermo elektrische koelbox heeft tevens een memory-functie, hiermee wordt de laatst ingegeven temperatuur automatisch onthouden.

Een compressor koelbox werkt eigenlijk net als een gewone  koelkast het enige verschil is dat u de compressor koelbox overal mee naartoe kan nemen. Deze koelbox heeft een temperatuur vermogen van -18 ºC tot +10 ºC. Een absorptie koelbox heeft een temperatuur vermogen van 30 ºC onder de omgevingstemperatuur en de koelbox is overal op aan te sluiten, mede hierdoor is deze koelbox zeer geschikt om overal mee naartoe te nemen.

Waarom een koelbox 12 volt bij Koelbox4you?

Als u een koelbox van 12 volt wilt kopen moet u beslist bij Koelbox4you zijn. Wij bieden namelijk:

  • een uitgebreid assortiment
  • kennis
  • advies op maat
  • goede service
  • bezorging

Voor een koelbox 12 volt kunt u eens een bezoek brengen aan onze showroom waar u onze gehele collectie koelboxen, koelkasten, mobiele elektronica  en andere producten kunt bekijken. Tevens kunt u in onze webshop de verschillende koelboxen en andere producten bekijken, vergelijken en bestellen. Mocht u wat bestellen dan bezorgen wij de producten bij u thuis af. Weet u zelf niet helemaal welke koelbox het beste bij u past dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Koelbox4you.

Koelbox 12 volt ideaal voor onderweg !