Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Koelbox / Koelkast inbouwen?

In ons assortiment hebben wij verschillende koelboxen / koelkasten welke geschikt zijn voor inbouw. Omdat wij hebben gemerkt dat niet al onze klanten zelf de mogelijkheid / kennis hebben om de koelapparaten in te bouwen, bieden wij nu ook een inbouwservice. Wij zullen het gewenste product voor u op de gewenste plaats in uw voertuig of product installeren. Zo bent u er ook zeker van dat het product werkt zoals gewenst. Voor meer informatie of de mogelijkheden voor onze inbouw service, kunt u contact met ons opnemen.

Koelbox4you is gevestigd in het pand van Van den Hadelkamp Auto’s. Van den Hadelkamp auto’s beschikt over een werkplaats met ervaren monteurs welke de inbouw van uw koelapparaat kunnen verzorgen tegen werkplaatstarief. Uiteraard wordt de inbouw uitgevoerd bij Van den Hadelkamp Auto’s in de werkplaats, en niet op locatie bij de klant.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden en maak een afspraak!

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.