Skip to main content

Wilt u voor uw aankomende vakantie een nieuwe ijsbox? Koelbox4you biedt u verschillende ijsboxen aan die uitermate geschikt zijn voor koeling tijdens uw vakantie. Zelfs wanneer u naar een warm land op vakantie gaat kunt u gebruik maken van de box. De robuuste koelboxen met extra sterke isolatie zijn in de praktijk getest in de Australische hitte. Door de unieke eigenschappen zijn onze ijsboxen geliefd onder onze klanten. Daarnaast is een box voorzien van een draagband waarmee u deze gemakkelijk kunt dragen en overal mee naartoe nemen. Meer informatie? Bekijk dan onze website.

Bekijk alle ijsboxen die wij leveren

Neem direct contact op

Cool Ice WCI 110 ijsbox met unieke koeltechniek zonder energieverbruik

Wilt u graag een nieuwe Cool Ice ijsbox kopen? Verzekerd zijn van kwaliteit, service en goed advies zonder zelf teveel tijd kwijt te zijn? Bekijk voor een Cool Ice box de webwinkel van Koelbox4you. Koelbox4you biedt een Cool Ice box aan in verschillende soorten en maten die unieke koeltechnieken biedt zonder energieverbruik. Gaat u binnenkort op vakantie naar de camping? Wilt u eten en drinken gekoeld meenemen tijdens een dagje strand? Met een Cool Ice box kunt u meerdere dagen genieten van gekoeld eten en drinken zonder dat de Cool Ice box hier stroom voor nodig heeft. Daarom is de Cool Ice box uitermate geschikt voor gebruik buiten huis. Zelfs wanneer u naar een warm land op vakantie gaat kunt u gebruik maken van een Cool Ice box.

De robuuste koelboxen met extra sterke isolatie zijn in de praktijk getest in de Australische hitte. Zelfs in de meest warme landen houdt een Cool Ice ijsbox de inhoud koel. Bij een Cool Ice ijsbox kunt u gebruik maken van ijsblokjes en coolpacks. Hierdoor blijven de producten op de gewenste temperatuur. Ook een Cool Ice ijsbox bestellen? Bekijk dan het aanbod op de website van Koelbox4you.

Optimale isolatie bij een Cool Ice box

Wanneer u kiest voor een Cool Ice ijsbox kunt u profiteren van vele voordelen zoals goede isolatie. Dit komt door een in eigen huis ontwikkelde isolatie, die in combinatie met een naadloze, UV-bestendige polyethyleen behuizing zorgt voor een optimale isolatie. Daarnaast is een Cool Ice box:

  • Licht
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Duurzaam
  • Goede prijs/kwaliteit

Daarnaast is een Cool Ice ijsbox voorzien van een draagband waarmee u deze box gemakkelijk kunt dragen en overal mee naartoe nemen. Door de handgrepen kunt u de Cool Ice box gemakkelijk met z’n tweeën dragen. Naast de draagband beschikt de Cool Ice box over een bevestigingspunt waarmee deze op een veilige manier in een voertuig vervoerd kan worden.

Cool Ice ijsbox is onmisbaar

Een Cool Ice ijsbox is onmisbaar tijdens diverse vormen van vrijetijdsbesteding waar u gekoeld eten en drinken wilt nuttigen. Het geheim van de Cool Ice box is de zogenaamde labyrinth-afdichting in het deksel: deze uiterst efficiënte, levensmiddelbestendige afdichting beschermt de inhoud op een uiterst effectieve wijze tegen de warme omgevingslucht. Wilt u een ijsbox van een topmerk? Bekijk dan de webshop van Koelbox4you. Hier vindt u een Cool Ice box en nog veel meer. Al jaren zijn wij actief binnen deze branche. Graag voorzien wij u van een Cool Ice ijsbox en bieden ongekende service.

Bekijk alle ijsboxen die wij leveren