Skip to main content

Rijdt u regelmatig op de vrachtwagen? Of maakt u lange afstanden in de auto en wilt u graag gekoeld eten en drinken mee kunnen nemen? Voor gekoeld transport bieden wij dé oplossing. Koelbox4you heeft een ruim aanbod koelboxen die geschikt zijn voor het koel houden van producten tijdens transport. Met onze koelboxen verzekeren wij u van optimaal koelplezier, waar u ook bent.

Koelbox4you biedt u een groot assortiment koelboxen die het u tijdens uw reis nog comfortabeler maken. Zowel koelboxen, als koel- /vriesboxen. Wilt u graag een elektrische koelbox om uw producten koud te houden ? Of gaat uw voorkeur uit naar een stille koelbox? Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan. Bekijk onze website en maak uw keuze uit het ruime assortiment voor een koelbox dat aansluit op uw wensen. Veel producten vragen namelijk om een aparte manier van transport. Voor gekoeld transport heeft u speciale middelen nodig. Dit vindt u bij Koelbox4you. Wilt u graag advies over de soorten koelboxen ? Dat geven wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk meer informatie over gekoeld transport

Neem direct contact op

Gekoeld transport met een mobiele koelcontainer

Heeft u een oplossing nodig voor het vervoeren van gekoeld transport? Kijk dan direct op Koelbox4you.nl. Deze leverancier biedt koeling waar u ook bent. Koelbox4you biedt u een groot assortiment koelboxen die het u tijdens uw reis nog comfortabeler maken. Zowel koelboxen, als koel- /vriesboxen. Bekijk onze website en maak uw keuze uit het ruime assortiment voor een koelbox dat aansluit op uw wensen. U wilt uiteraard uw producten onder de juiste omstandigheden vervoeren. Veel producten vragen namelijk om een aparte manier van transport. Voor gekoeld transport heeft u speciale middelen nodig. Deze vindt u bij Koelbox4you.

Bekijk het overzicht 12 volt koelboxen

Wilt u voedsel en drank gekoeld transporteren ? Maar heeft u geen geld voor een forse investering in een compleet omgebouwde bestelwagen naar een gekoeld voertuig? Dan biedt Koelbox4you.nl u dé oplossing: de CoolFreeze 850VAN, speciaal voor gekoeld transport. Deze container kan in de volgende laadbakken worden geplaatst:

  • Ford Transit Connect
  • Fiat Dobló
  • Renault Kangoo
  • Citroën Berlingo
  • Peugeot-modellen Partner en Tepee

Deze box creëert een geschikte koeling in uw laadruimte. Zo kunt u gemakkelijk producten koud vervoeren.

Bekijk meer informatie over de Waeco CoolFreeze 850VAN

Voordelen van gekoeld transport

Wat zijn de voordelen van gekoeld transport vervoeren in de Waeco CoolFreeze 850VAN? In plaats van hem in te bouwen, wordt de professionele koelcontainer snel en eenvoudig met spanbanden en haken in de bestelwagen vast gemaakt. Als er bijvoorbeeld bij de klant geen externe stroomvoorziening ter beschikking staat, zorgt een geïntegreerde accu ervoor dat de ingestelde temperatuur tot acht uur lang op de graad nauwkeurig behouden blijft. Zo bieden wij ook in deze situaties een passende oplossing.

Levensmiddelen en gekoeld transport

Wilt u levensmiddelen gekoeld transporteren? Ook daarvoor bieden wij een oplossing voor. Levensmiddelen kunnen op deze manier tussen de 0 en 12 graden Celsius worden vervoerd. Neem voor meer informatie telefonisch contact op of kom deze producten bekijken in onze showroom.