Skip to main content

Een gas koelkast kopen voor aankomend kampeerseizoen? Koop dan een koelkast van hoogwaardige kwaliteit bij Koelbox4you. Koelbox4you is hét adres waar u een kwalitatief hoogwaardige koelkast kunt kopen. Wij zijn specialist in koelkasten en koelboxen en voorzien u graag van een ruim aanbod. Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken hebben wij een webshop ontwikkeld waar u een gas koelkast en meer kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Behalve koelkasten en koelboxen kunt u bij ons ook terecht voor andere producten voor in de auto, camper of caravan. Zoals mobiele koeling en keukenproducten en mobiele elektronica. Wij hebben in ons assortiment absorptie koelkasten verschillende koelkasten die op gas werken. Welk product u ook kiest, u bent verzekerd van duurzaam materiaal van topkwaliteit.

Een gas koelkast is gemakkelijk schoon te houden en voorziet u van alle gemakken. Wat ook een groot voordeel is, is dat deze koelkasten een stille werking hebben. U heeft dus nooit last van een koelkast die ratelt als u snachts in uw caravan of camper ligt te slapen. Als u een gas koelkast gaat kopen kunt u kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen. Voor meer informatie over een gas koelkast of een van onze andere producten kunt u contact opnemen met Koelbox 4 You Montfoort. Wij zijn hét adres waar u een koelkast kunt kopen.

Neem direct contact op

Een koelkast ideaal voor op de camping

U bent opzoek naar een gas koelkast? Bij Koelbox 4 You worden verschillende soorten koelkasten verkocht. U kunt bij ons dan ook voor een gas koelkast terecht. Ook verkopen wij koelkasten en koelboxen die op accustroom en netstroom werken. Behalve koelkasten en koelboxen kunt u bij ons ook terecht voor andere producten voor in de auto, camper of caravan. Zoals mobiele koeling en keukenproducten en mobiele elektronica. Wij hebben in ons assortiment absorptie koelkasten en verschillende koelkasten die op gas werken. Wilt u graag een gas koelkast? Bekijk dan de website van Koelbox4you.nl U wenst, wij leveren.

Koelkast product overzicht

Een absorptie koelkast is ideaal voor op de camping. Deze koelkasten zijn van duurzaam materiaal, van topkwaliteit gemaakt en zijn makkelijk schoon te houden. Wat op de camping natuurlijk wel een echte must is, aangezien u op vakantie niet elke dag uren gaat staan schoonmaken. Wat ook een groot voordeel is, is dat deze koelkasten een stille werking hebben. U heeft dus nooit last van een koelkast die ratelt als u ‘s nachts in uw caravan of camper ligt te slapen. Een absorptie koelkast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel met als zonder vriesvak. Ook is de inhoud bij elke absorptie koelkast verschillend, u heeft de keuze uit een inhoud van 40 liter zonder vriesvak tot een inhoud van 189 liter met vriesvak.

Informatie over een gas koelkast

Voor meer informatie over een gas koelkast of een van onze andere producten kunt u contact opnemen met Koelbox4you. Of kom eens langs in onze showroom waar u ons gehele assortiment kunt vinden en waar wij u een deskundig advies kunnen geven op het gebied van gas koelkasten.  Uiteraard kunt u ook een kijkje in onze webshop nemen, daar kunt u gelijk een gas koelkast bestellen en laten bezorgen. Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en verzekeren u van:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Koele producten
  • Eerlijke prijzen
  • Deskundig advies

Bent u op zoek naar een koelkast die niet alleen op gas werkt, maar ook op 12 en 230 volt? Ook deze hebben wij in ons assortiment.