Altijd al een gas koelbox van het merk Dometic willen hebben? Koop deze dan bij Koelbox4you. Koelbox4you is dé specialist op het gebied van koelboxen van de omgeving. Al vele jaren zijn wij dealer van het merk Dometic en bieden uitsluitend de beste kwaliteit. Dometic staat bekend om zijn producten van duurzame topkwaliteit. Daarom kiezen veel klanten voor een koelbox van dit merk. Naast het merk kunt u kiezen voor een koelbox werkend op gas in verschillende soorten en maten. Vooral een kleine koelbox is overal gemakkelijk mee naar toe te nemen. Wilt u een koelbox voor in de auto, camper, caravan of truck? Het kan allemaal. Tevens kunt u bij ons verschillende accessoires bij de koelbox kopen. Zo hebben wij bevestigingskits en slides voor de koelbox.
Maar niet alleen voor de gas koelbox kunt u bij ons terecht ook voor andere producten zoals airco systemen en gasmelders voor in de caravan of camper, acculaders, omvormers en energievoorziening. Koelbox4you biedt verschillende koelboxen en koelkasten aan om het leven op een camping nog aangenamer te maken. Meer informatie over een gas koelbox? Wij voorzien u van advies.

Neem direct contact op

Gas koelbox leveren wij van het merk Dometic.

U heeft interesse in een gas koelbox? Dan bent u bij Koelbox4you aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van een koelboxen en uitgegroeid tot een bekend begrip. Wij verkopen alle koelbox modellen van het merk Dometic. Dometic staat bekend om zijn producten van duurzame topkwaliteit. De gas koelbox modellen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en zijn dan ook makkelijk overal mee naartoe te nemen. Zo kunt u deze koelbox gebruiken in de auto, truck of caravan en camper. Wilt u graag een koelbox kopen? Bekijk onze webwinkel of kom bij ons langs.

Gas koelbox overzicht bij koelbox 4 you

Als u een koelbox werkend op gas wilt kopen dan heeft u de keuze uit verschillende absorptie koelboxen. Deze koelboxen werken zowel op gas als op een 12 of 230 volt aansluiting. U heeft bij ons voor een gas koelbox de keuze uit een inhoud van 33 of 41 liter. Een absorptie koelbox werkt geheel geruisloos en u kunt deze door de vele aansluit mogelijkheden van de camping zo mee de auto innemen. Heeft u bijvoorbeeld de koelbox gebruikt op de camping maar wilt u hem onderweg in de auto gebruiken? Dan kunt u deze koelbox makkelijk aansluiten op een 12 volt aansluiting in de auto. Tevens kunt u bij ons verschillende accessoires bij de koelbox kopen. Zo hebben wij bevestigingskits en slides voor de koelbox.

Gas koelboxen en overige producten.

Maar niet alleen voor de gas koelboxen kunt u bij ons terecht, ook voor andere producten zoals :

  • airco systemen
  • gasmelders
  • acculaders
  • omvormers
  • energievoorziening

Bekijk onze gehele collectie in onze webshop waar u tevens gelijk een koelbox of andere producten kunt bestellen en laten leveren.  Ook kunt u langskomen in onze showroom in Montfoort. Als u wat koopt in onze webshop bezorgen wij het bij u thuis. Neem contact op met Koelbox4you voor meer informatie over een koelbox of een van onze andere producten.

Gas koelbox kopen? Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.