Skip to main content

Op zoek naar een elektrische koelbox? Dan bent u bij Koelbox4you aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van elektrische koelboxen en andere koelingsproducten. In ons assortiment vindt u altijd de koelbox die u zoekt, wij hebben namelijk koelboxen in alle soorten, kleuren en maten. De koelboxen die wij verkopen zijn van Dometic en Mobicool, deze merken leveren producten van uitstekende en duurzame kwaliteit. Wilt u graag een nieuwe koelbox? Laat u dan adviseren door het team van Koelbox4you. Zij hebben veel ervaring met koelboxen en laten u graag de verschillen zien. Wilt u graag een elektrische koelbox die overal mee naar toe kan? Een compacte met veel opties? Wij vinden dé koelbox die hierbij past.

Neem direct contact op

Bekijk al onze elektrische koelboxen

Een elektrische koelbox is licht van gewicht en kan dus gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zowel in de auto als op de boot of de camping. Het is natuurlijk heerlijk als u zomers een lekker koud drankje kunt drinken terwijl u onderweg bent. Bij hoge temperaturen blijft het drinken niet koud. Hierbij kan een elektrische koelbox dus erg handig zijn. Deze koelboxen is verkrijgbaar met een inhoud die varieert van 7 tot 40 liter. Doormiddel van een touchscreen kunt u zelf de temperatuur instellen van de koelbox, deze gaat tot 30 ºC onder de omgevingstemperatuur. Maar met een elektrische koelbox kunt u niet alleen koelen u kunt hier ook mee verwarmen tot een temperatuur van 65 ºC. De koelbox kan aangesloten worden op 12, 24 en 230 volt.

Elektrische koelbox van Koelbox4you

Kom een langs in onze showroom in Montfoort om de verschillende koelboxen te bekijken. Vertel ons uw wensen en doeleinden voor de koelbox en onze medewerkers geven u graag advies over welke koelbox het beste bij u past. Of bekijk de verschillende koelboxen en andere producten in onze webshop. Voor meer informatie over een elektrische koelbox of een van onze andere producten kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Koelbox4you. Koelbox4you biedt:

  • een ruim aanbod koelboxen
  • eerlijke prijzen
  • hoogwaardige kwaliteit
  • goede service
  • bezorging op locatie

Als u er niet zelfstandig uitkomt kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons gespecialiseerde medewerkers kunnen u dan informatie geven over onze producten en adviseren bij uw keuze. Bij Koelbox4you vindt u de elektrische koelbox die u zoekt!