Skip to main content

Alles fris en koel vervoeren in een draagbare koelbox? De grootste keuze draagbare koelboxen vindt u op Koelbox4you.nl. Dit is de webshop waar diverse topmerken voor de scherpste prijzen verkrijgbaar zijn. In onze webshop kunt u ons gehele aanbod bekijken en bestellen. Hier kunt u een draagbare koelbox uitzoeken, die geheel naar uw wens is. Als u deze heeft gevonden, kunt u eenvoudig de bestelling plaatsen. Dan ontvangt u binnen enkele dagen uw draagbare koelbox thuis, of kunt u deze ophalen. Onze medewerkers zijn zeer geïnformeerd over onze producten, daardoor kunnen zij u dan ook adviseren tijdens uw zoektocht naar een draagbare koelbox.

Neem direct contact op

Draagbare koelbox in verschillende uitvoeringen

De soorten draagbare koelboxen die verkrijgbaar zijn bij Koelbox4you.nl zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen:

Absorptie koelbox

De absorptie koelbox is een koelbox die zeer geruisloos werkt. Met deze draagbare koelbox bent u altijd mobiel. Met deze stille koelboxen kunt u volledig genieten van de vrijheid tijdens het kamperen. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Tijdens een overnachting is de geruisloosheid zeer comfortabel. U zult niet wakker liggen van het brommende geluid van de koelbox.

Elektrische koelbox

Thermo-elektrische koelboxen zijn zeer licht. Zo zijn ze door vrijwel iedereen gemakkelijk mee te nemen. Doordat de koelbox zo eenvoudig in transport is, hoeft u niet meer de afweging te maken tussen moeite en comfort. Hun aanzienlijke koelcapaciteit tot 30ºC onder de omgevingstemperatuur is volkomen toereikend voor de meeste doeleinden:

  • Auto
  • Camping
  • Picknick
Compressor koelbox

Of u nu onderweg bent of thuis: wie waarde hecht aan een zeer goede koeling is het beste af met compressor koeling. Deze koelboxen zorgen ervoor dat u te allen tijden gekoeld eten en drinken probleemloos kunt vervoeren.

Weet u niet welke soort draagbare koelbox het beste bij u past? Laat u dan adviseren door het team van Koelbox4you.nl. Zij zijn uitgebreid ingelicht over onze producten en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Zo heeft u binnen enkele tijd de ideale koelbox gevonden!