Wanneer u op zoek bent naar een Dometic koelbox is het belangrijk te weten welke het beste bij u past. Koelbox4you is hét adres waar u deze koelbox kunt kopen. Wij geven u graag advies. Bij het kiezen van een koelbox stellen wij drie belangrijke vragen: Welke capaciteit heeft u nodig? Hoeveel koelte wilt u? En waar wilt u de koelbox gaan gebruiken? Het gespecialiseerde team van Koelbox4you staat klaar om u te helpen bij het vinden van een nieuwe koelbox. Kom dus gerust bij ons langs of neem telefonisch contact met ons op.

Als aanbieder van de Dometic koelboxen willen wij ons onderscheiden van andere webshops door achter de webshop een team adviseurs te zetten die u kunnen helpen wij het vinden van een passende koelbox. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u deze ten alle tijden aan ons team stellen? Samen streven wij naar het vinden van een passende koelbox.

Neem direct contact op

Mogelijkheden voor een koelbox

Eén van de koelboxen die verkrijgbaar zijn bij Koelbox4you is de Dometic absorptie koelbox. Deze koelbox werkt geruisloos en zorgt ervoor dat u werkelijk mobiel kunt zijn. Met deze koelbox kunt u volledig genieten van de vrijheid van het kamperen. Aan de fjorden werken ze op gas, voor campings beschikken ze over een 230 volt aansluiting en tijdens het rijden kunnen ze worden aangesloten op de 12 volt aansluiting van uw auto of camper – alles is mogelijk! De omschakeling is in een handomdraai geklaard, de koeling kan zowel op gas als op 12/230 volt optimaal worden geregeld. En dat tot een omgevingstemperatuur van 30 °C. Kortom, als u voor een Dometic koelbox kiest bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • vele mogelijkheden
  • geruisloze werking
  • mobiele koeling
Soorten koelboxen

Deze Dometic absorptie koelbox is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u etenswaren en drankjes koelen en/of koel houden bij een hoge omgevingstemperatuur? Dan is een Dometic koelbox de meest geschikte oplossing. Wanneer u uw koelbox in kleine ruimtes wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld in de auto, dan raden wij u aan één van de kleinere modellen te kiezen. Een Dometic koelbox zorgt ervoor dat u daadwerkelijke mobiel bent.

Dometic koelboxen speciaal gemaakt voor kamperen