Skip to main content

Wilt u graag een compressor Dometic koelkast voor op uw boot of voor in uw camper of caravan? Dan moet u beslist een Dometic koelkast nemen. Dometic heeft een uitgebreid aanbod koelkasten, zo is er altijd wel een koelkast bij die aansluit op uw wensen en die past in uw ruimte. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Dometic koelkast. Zo zijn er kleine koelkasten maar ook koelkasten van huisformaat en ook heeft Dometic een serie koel-/vriescombinaties. Een Dometic koelkast is verkrijgbaar met een inhoud van 39 liter tot 110 liter en een koel-/vriescombinatie is verkrijgbaar met een gezamenlijke inhoud van 111 liter tot 230 liter. Benieuwd naar zo’n koelkast? Bekijk deze dan op onze website of kom bij ons langs.

Neem direct contact op

Klik hier voor een overzicht van onze Dometic koelkasten

Voordat u een Dometic koelkast koopt, moet u goed bekijken wat er zoal in moet. Is de koelkast bijvoorbeeld alleen voor het koel houden van wat flessen drinken aan boord van uw boot of is de koelkast bedoeld voor het koel houden van drinken en vers houden van hele maaltijden in uw camper. Voor het koel houden van alleen wat flessen drinken heeft u genoeg aan een kleine koelkast maar als u ook eten gekoeld en vers wil houden dan is een grotere koelkast of een koel-/vries combinatie handig voor u. Maar niet alleen voor privé gebruik, ook voor de beroepsscheepvaart zijn de Dometic koelkasten en koel-/vriescombinaties geschikt.
Met hun simpele maar toch luxe uitstraling zijn de koelkasten van Dometic geschikt voor elke interieur. Tevens zijn deze koelkasten gemaakt uit duurzaam materiaal en ze zijn makkelijk schoon te houden. Of u nou alleen in het binnenland gaat varen of op tropische wateren, of op vakantie gaat met een caravan of camper, Dometic heeft een koelkast voor elke boot, caravan of camper.

Eigenschappen van een Dometic compressor koelkast

Een Dometic koelkast is erg geliefd onder onze klanten. Dit komt door de volgende eigenschappen van een koelkast:

  • duurzaam
  • goed koelen
  • betaalbaar
  • jarenlang plezier
  • handig in gebruik

Een Dometic koelkast is dé koelkast die u kunt gebruiken buiten uw huis.

Heeft u interesse in een koelkast of wilt u meer informatie over de verschillende koelkasten en koel-/vriescombinaties ? Neem contact op met Koelbox4you. Wij hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies over een koelkast

Een compressor  koelkast , de oplossing voor op vakantie !