Skip to main content

Heeft u een compressor koelbox? Wilt u lang met deze koelbox kunnen doen? Een nieuwe compressor koelbox accu nodig? Voor een koelbox accu bent u bij Koelbox4you aan het juiste adres. Koelbox4you heeft zowel een showroom als een webshop waar u verschillende koelboxen, koelkasten en bijbehorende artikelen kunt bestellen. Speciaal voor een compressor koelbox hebben wij een passende accu zodat u lang kunt rekenen op de werking van de koelbox zonder stroom. Zeker wanneer u belangrijke producten gaat vervoeren zoals medicijnen is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de werking van de koelbox. Door een speciale koelbox accu blijft de koelbox continu stabiel koelen. Afhankelijk van de soort koelbox en uw wensen bieden wij een passende accessoires aan. Heeft u specifieke vragen over de compressor koelbox accu? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Neem direct contact op

Compressor koelbox accu van Dometic

Wilt u een compressor koelbox accu van Dometic? Dan hebben wij de een speciale koelbox accu op voorraad. Koelbox4you.nl is hét adres waar u een accu kunt kopen. Veel klanten kiezen voor onze koelbox accu door de:

  • Goede kwaliteit
  • Eerlijke prijzen
  • Handige eigenschappen
  • Betrouwbaarheid
  • Onze service

Wilt u een accu aanschaffen? Koelbox4you.nl is hét aangewezen adres.

Klik hier voor een overzicht van onze koelbox accu’s
Dometic compressor koelbox accu

Als u een Dometic accu wilt hebben wij de speciale Dometic Battery pack BP 124 in ons assortiment. Deze accu is te gebruiken als stroomvoorzieningen voor verschillende compressor koelboxen. Bent u benieuwd welke compressor koelboxen? Deze koelbox accu is geschikt voor koelboxen uit de CFX, CDF, CF en FR serie. Met een capaciteit van 10Ah bent u verzekerd van urenlang koeling op locatie. Zeker als u belangrijke producten gaat vervoeren is deze accu aan te raden.

Soorten en maten 12 volt koelbox

Alle 12 volt koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Behalve koelboxen verkopen wij ook nog andere producten zoals koelkasten voor in de caravan, camper of boot. En ook voor accessoires bij de 12 volt koelbox kunt u bij ons terecht. Al onze producten zijn te bestellen in onze webshop. Wilt u liever advies bij het kopen van een 12 volt koelbox ? Kom langs in onze showroom in Montfoort of neem contact op met Koelbox4you.

Wilt u deze koelbox accu bestellen? Meer informatie over een compressor koelbox accu? U vindt alle informatie op de website van Koelbox4you.nl. Koelbox4you is hét adres waar u terecht kunt voor een  koelbox accu.