Skip to main content

Is uw Caravan koelkast aan vervanging toe? Een nieuwe koelkast kopen van het merk Dometic? Bekijk dan het assortiment koelkasten van Koelbox4you. Wij hebben een ruim assortiment koelkasten en andere producten voor in de auto, camper of caravan op voorraad. Naast een koelkast kunt u zo bij ons mobiele elektra kopen of producten als laadstroomverdelers, acculaders, omvormers en energievoorziening. Een koelkast vindt u bij ons in verschillende soorten, zo hebben wij absorptie koelkasten en compressor koelkasten. Welke koelkast het beste bij u past is afhankelijk van het doel en uw wensen. Wilt u graag een koelkast waar een enorme voorraad eten en drinken in kan? Een koelkast met een vries vak? Of juiste een kleine koelkast? Ons team bekijkt graag welke koelkast bij u past. Wij voorzien u van advies.

Een absorptie koelkast is erg populair door zijn stille werking, zijn aansluitbaarheid op alle soorten aansluitingen. Absorptie koelkasten zijn van duurzame kwaliteit en zijn makkelijk schoon te houden. Een compressor koelkast is niet zo stil als een absorptie koelkast maar heeft verder alle kwaliteiten in huis die een goede koelkast zou moeten hebben. Meer informatie over een caravan koelkast? Neem contact met ons op.

Neem direct contact op

Dometic koelkast aanschaffen

Heeft u een caravan en gaat daarmee op vakantie ? Dan kunt u natuurlijk niet weg zonder een geschikte koelkast. Koelbox4you.nl heeft voor de caravan verschillende koelkasten in het assortiment. Maar niet alleen voor een koelkast kunt u bij ons terecht, wij verkopen ook een ruim assortiment producten voor in de camper en caravan zoals keukenproducten en airco systemen. Voor in de auto hebben wij verschillende mobiele elektronica producten en tevens zijn wij specialist op het gebied van koelboxen. Een koelkast is onderverdeeld in twee verschillende soorten koelkasten, de absorptie koelkast en de compressor koelkast.

Product overzicht

Koelbox4you verkoopt de absorptie caravan koelkast modellen van Dometic en levert deze in heel Nederland. Een caravan koelkast van Dometic is zo gewild omdat het vele voordelen heeft.

  • Stille werking
  • Ongestoord slapen
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te houden
  • Verschillende maten

Een absorptie koelkast heeft zo weinig mogelijk beweegbare onderdelen, hierdoor werkt de caravan koelkast heel stil. Zeker in een caravan is dit erg handig aangezien u daar ‘s nachts ook ligt te slapen en dan wilt u natuurlijk niet gestoord worden door de koelkast. Maar behalve het feit dat een absorptie koelkast zo stil werkt zijn er natuurlijk nog meer voordelen aan deze koelkast. De absorptie koelkasten zijn van een duurzame kwaliteit, makkelijk schoon te houden en er zijn vele verschillende soorten waardoor er altijd wel een koelkast bij zit die perfect in uw caravan past.

Compressor

Behalve de absorptie koelkasten verkopen wij ook compressor caravan koelkasten. Deze koelkasten werken weliswaar niet zo stil als de absorptie koelkasten maar het zijn toch goede koelkasten voor in de caravan. Deze koelkasten zijn zowel verkrijgbaar met als zonder vriesvak en zijn net als de absorptie koelkasten verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor is een compressor koelkast er ook voor elk interieur. Bij ons kunt u terecht voor een compressor koelkast met een inhoud van 156 tot 214 liter. Deze caravan koelkast modellen zijn voorzien van een  vriesvak. Wilt u een caravan koelkast bij ons kopen of meer informatie over een absorptie caravan koelkast en een compressor koelkast? dan kunt u contact opnemen met Koelbox4you Montfoort, onze medewerkers helpen u graag verder.

Houdt uw producten vers en koel met een caravan koelkast van Koelbox4you