Wilt u aankomende zomer gebruik maken van een speciale koelbox op de camping? Kom dan langs bij Koelbox4you om het aanbod koelboxen te bekijken. Als specialist in koelboxen mag een camping koelbox beslist niet in ons assortiment ontbreken. Wij hebben verschillende koelboxen die geschikt zijn voor op de:

  • camping
  • in de auto
  • op de boot

Als u een koelbox gaat kopen kunt u bij ons kiezen uit het merk Waeco. Deze koelboxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, ruim van binnen en van de buitenkant en zo gemaakt dat die makkelijk meegaat en bijna overal geplaatst kan worden. Door deze handige eigenschappen zijn al vele klanten u voor gegaan met het kiezen voor een camping koelbox. Als u opzoek bent naar een koelbox heeft u de keuze uit verschillende soorten, zo is er de de thermo elektrische koelbox, de absorptie koelbox en de compressor koelbox. Elke camping koelbox heeft zijn eigen voordelen, eigenschappen en kenmerken. Welke het beste bij uw wensen past bekijken wij graag voor u. Wij onderscheiden ons door achter onze webshop een team vakkundige medewerkers te plaatsen die u kunnen voorzien van advies. Meer informatie over een camping koelbox? Wij staan voor u klaar.

Klik hier voor een overzicht van onze absorptie koelboxen

Neem direct contact op

Een koelbox voor gekoeld eten en drinken op de camping

Gaat u deze zomer naar de camping? Wilt u daarom graag een camping koelbox kopen? Koelbox4You is dé specialist op het gebied van camping koelboxen. Wij hebben verschillende koelboxen die geschikt zijn voor op de camping, in de auto en op de boot. Wij leveren koelboxen van Waeco in heel Nederland. Deze  koelbox is gemaakt van duurzaam materiaal, ruim van binnen en van de buitenkant. Daarnaast is deze zo gemaakt dat die makkelijk meegaat en bijna overal geplaatst kan worden. Als u opzoek bent naar een camping koelbox heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo is er de thermo elektrische koelbox, de absorptie koelbox en de compressor koelbox bij Koelbox 4 You.

Klik hier voor een overzicht van onze absorptie koelboxen

De thermo elektrische camping koelbox van Waeco die wij verkopen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met verschillende inhouden van 7 tot 40 liter is er altijd wel een thermo elektrische koelbox bij die geheel aan uw wensen voldoet. De thermo elektrische koelbox onderscheidt zichzelf van andere doordat deze camping koelbox niet alleen een koelstand heeft, maar je er ook dingen in kunt verwarmen. Door middel van een touchscreen op de koelbox kan je zelf de temperatuur bepalen. Een absorptie camping koelbox werkt overal zowel op gas als op een 12 of 230 volt aansluiting. Deze koelbox die wij aanbieden is dus niet alleen handig voor de camping maar ook voor:

  • Onderweg
  • Op de boot
  • In de auto
  • In de caravan

Een compressor koelbox is net als een absorptie koelbox overal bruikbaar en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, inhouden en materialen.

Accessoires voor een koelbox

Behalve verschillende koelboxen verkopen wij ook accessoires bij de koelboxen. Hierbij kunt u denken aan hoezen ter bescherming. Hiermee zorgt u dat de koelbox er netjes uit blijft zien. In onze webshop kunt u alle producten bekijken en bestellen. Wilt u een deskundig advies ? kom dan eens langs in onze showroom in Montfoort. Of neem contact op met Koelbox4you.
De juiste koelbox vindt u bij Koelbox4you.