Skip to main content

U gaat op vakantie met de camper? Dan heeft u natuurlijk wel een camper koelkast nodig voor het koud en vers houden van uw eten en drinken. Gaat u op vakantie liever elke avond uiteten en hoeft er in de koelkast alleen wat drinken en wat kleine etenswaren? Dan heeft u genoeg aan een wat kleinere koelkast. Maar gaat u elke avond zelf lekker koken of barbecueën dan is een grote koelkast met eventueel een vriesvak een betere optie voor u. Door het ruime aanbod camper koelkasten vindt u bij Koelbox4you beslist een koelkast die aansluit bij uw wensen. Wij verkopen absorptie koelkasten en compressor koelkasten. Welke voor u het beste is hangt af van uw wensen. Graag bespreken we uw wensen om een passende koelkast te kunnen aanbieden. Kom langs in onze winkel en bespreek uw wensen. Wij laten u de meest passende camper koelkasten zien en voorzien u van advies.

Klik hier voor een overzicht van onze Camper Koelkasten

De absorptie koelkasten van Dometic die wij verkopen, behoren al jaren tot de top van camper koelkasten. Een camper koelkast van Dometic heeft weinig beweegbare componenten, heeft weinig onderhoud nodig, is van duurzame kwaliteit en werkt stil. De camper koelkast van Dometic is overal op aan te sluiten, zowel op gas en vast stroomnet als op accustroom. Dometic heeft een ruim assortiment koelkasten van verschillende soorten en maten. Van een hoogte 61,7 cm en een breedte van 40,1 cm tot een hoogte van 124,5 cm en een breedte van 52,5 cm de camper koelkast van Dometic past in elke camper. Mocht u ook een vriesvak in uw camper koelkast willen hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Kortom, een camper koelkast is dé oplossing door de goede eigenschappen zoals:

  • stille werking
  • kwaliteit
  • duurzaam
  • weinig onderhoud
  • veel inhoud
  • goede prijs

Neem direct contact op

Compressor camper koelkast

Toch liever een compressor koelkast? Ook de compressor koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Deze koelkasten zijn verkijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Dit begint bij een ckoelkast met een inhoud van 156 liter en gaat tot een inhoud van 214 liter. De compressor koelkast is net als de absorptie koelkast verkrijgbaar zonder en met vriesvak. Met een simpele maar toch mooie uitstraling past een compressor koelkast in elke interieur.

Wilt u meer informatie over een absorptie koelkast of een compressor koelkast ? Neem dan even contact op met Koelbox 4 You Montfoort. Wij zijn hét adres in de omgeving als u een nieuwe koelkast wilt kopen