Skip to main content

Bent u al enige tijd op zoek naar een Dometic bankairco? Wenst u een Bankairco waarvan u geen last hebt en de wegligging van uw camper of caravan verbetert? Kies dan voor de Dometic Bankairco van Koelbox4you. Koelbox4you is een koelboxen specialist en online webshop waar u een Bankairco kan bestellen en laten bezorgen. Als u een Bankairco wilt bestellen kunnen wij dit meestal uit voorraad leveren zodat u er snel over kunt beschikken. U hebt zelf de keuze uit bezorgen of afhalen. Onze koerier kan een Bankairco bij u thuis bezorgen. Ook kunt u een Bankairco ophalen in onze showroom. Wij laten u tijdig weten of wij deze op voorraad hebben. Naast deze airco biedt onze webshop u vele artikelen uit de vrijetijdssector en hoofdzakelijk koelboxen aan. Alle soorten en maten hebben wij in ons assortiment opgenomen, zodat u altijd bij óns vindt wat u zoekt.

Neem direct contact op

Kenmerken

Een Bankairco HB2500 is een bekende airconditioner van het merk Dometic. Deze Bankairco HB2500 kan onder de bank geplaatst worden met 2500 watt koelvermogen,  voor 230 volt stationair gebruik.  Met accessoire kit is deze ook te gebruiken op 12 volt. Een Bankairco HB2500 is:

  • Laag in gewicht
  • Zeer geluidsarm
  • Geschikt voor stationair gebruik
  • Energie-efficiënt warmtepompsysteem voor koelen en verwarmen

Daarnaast zorgt een Dometic bankairco voor geen extra dak belasting en flexibele positionering en luchtopeningen. Een Bankairco HB2500 heeft drie ventilatorstanden en individueel selecteerbare luchtverdeling, hoog bedieningscomfort met multifunctionele afstandsbediening.

Voordelen

Vele klanten zijn u al voorgegaan met het bestellen van de Bankairco. Dit komt o.a. door de voordelen. Deze airco kan onder de bank worden geplaatst. Hierdoor blijft het dakluik in uw camper of caravan beschikbaar. De luchtverdeling kan flexibel aan de situatie van het voertuig worden aangepast en de buitenafmeting en dak belasting van het voertuig blijven gelijk. De Dometic Bankairco is tevens efficiënt met energie. Daarnaast is de bankairco  gemakkelijk in gebruik. Ook profiteren van al deze voordelen? Bekijk onze webshop en bestel het product gemakkelijk en snel. Voor meer info neem dan contact met ons op!