Skip to main content

Maakt u vaak gebruik van een koelbox in de auto? Wilt u deze op stroom aan kunnen sluiten? Dan is een speciale auto omvormer onmisbaar. Koelbox4you is specialist op het gebied van koelboxen en koelkasten en biedt een speciale omvormer aan. Via onze webshop of in onze winkel kunt u diverse soorten en bijbehorende artikelen aanschaffen. Heeft u een 12 volt aansluiting in uw auto en is dit te weinig om uw koelkast of koelbox op te laden? Dan biedt een omvormer dé oplossing. Dankzij een omvormer kunnen we de stroom omzetten in de gewenste stroom. Wilt u graag een koelbox op kunnen laden in uw vrachtwagen? Bestel dan een vrachtwagen omvormer. Deze biedt u verschillende mogelijkheden voor gebruik van een koelbox onderweg.

Neem direct contact op

Auto omvormer voor gebruik van elektrische apparaten in de auto

Koelbox4you is gespecialiseerd in koelkasten, koelboxen en accessoires zoals een omvormer en levert producten in heel Nederland. Wij beschikken over een winkel en een webshop waar u een omvormer kunt kopen en laten bezorgen. Heeft u een 12 v aansluiting in uw auto en is dit te weinig om uw koelkast of koelbox op te laden? Dan biedt een auto omvormer van ons dé oplossing. Dankzij een omvormer kunnen we de stroom omzetten in de gewenste stroom.

230 volt auto omvormer

Veel mensen willen tijdens hun vakantie of werk in de auto gekoeld eten en drinken mee kunnen nemen. Helaas komt het voor dat uw auto niet voldoende stroomcapaciteit heeft voor een koelbox. Kies dan voor een speciale omvormer. Een omvormer van ons is aan te raden als u veel met de auto reist. Veel dagelijkse elektrische apparaten werken op 230 volt, waardoor u deze niet zomaar kunt gebruiken tijdens uw vakantie in een voertuig. Met een auto omvormer krijgt u toch 230 volt. Wilt u graag een omvormer kopen? Advies over de verschillen tussen een auto omvormer? Neem contact op of kom bij ons langs. Wij voorzien u graag van advies over een omvormer.

Als u veel met uw auto of vrachtauto reist is het handig om koud eten en drinken mee te kunnen nemen. Heeft u niet voldoende stroomcapaciteit in uw voertuig? Dan biedt een auto omvormer  dé oplossing. Een vormer van ons is aan te raden als u veel met de auto reist. Veel dagelijkse elektrische apparaten werken op 230 volt, waardoor u deze niet zomaar kunt gebruiken tijdens uw vakantie in een voertuig. Met een omvormer krijgt u toch 230 volt.

Toepassingen auto omvormer

Een auto omvormer kunt u ook voor andere toepassingen gebruiken zoals:

  • Camper
  • Vrachtwagen
  • Bestelbus
  • Bus

Met een omvormer die wij leveren in heel Nederland kunnen wij op een gemakkelijke wijze 12 volt omvormen naar 230 volt. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw koelkast en/of koelbox gebruiken.

Capaciteit auto omvormer

Weet u niet welke soort omvormer u nodig hebt? Wij geven u graag advies. Of het nu een auto, camper of boot is – in veel vrijetijdsvoertuigen is het zinvol om een 230 volt aansluiting aan boord te hebben. Wilt u een nieuwe omvormer bestellen en laten bezorgen overal in Nederland? Bekijk dan de webshop van Koelbox4you. Hier vindt u beslist een omvormer die voldoet aan uw wensen.

Klik hier voor een overzicht van al onze omvormers