Gaat u binnenkort weer een lange reis met de auto maken? Wilt u heerlijk gekoeld drinken bij u hebben? Kies dan voor een speciale auto koelbox van Koelbox4you. Zeker in de zomer kan een koelbox heerlijk zijn. Nooit meer lauw drinken en eten? Bekijk het aanbod koelboxen via onze webshop of in onze showroom. Wij zijn specialist op het gebied van koelboxen en hebben hier dan ook een ruim assortiment van. We hebben er in vele soorten, zo zijn er absorptie koelboxen, thermo elektrische koelboxen en compressor koelboxen. Welke u ook kiest, deze zijn vrijwel overal te gebruiken.

Een koelbox kunt u niet alleen in de auto gebruiken maar ook op de camping, op het strand of tijdens een picknick in het bos. Met een thermo elektrische koelbox bent u zeker van goed gekoelde producten zelfs bij tropische temperaturen, deze koelbox kan tot 30 ºC onder de omgevingstemperatuur koelen. Maar niet alleen voor het koelen van producten is deze koelbox handig, ook het verwarmen van producten is bij een thermo elektrische koelbox mogelijk. De thermo elektrische koelbox is aansluitbaar op 12,24 en 30 volt. Via een touch paneel kunt u zelf de temperatuur regelen.

Wilt u graag bijpassende accessoires? Ook dat bieden wij aan. Denk hierbij aan hoezen voor over de koelbox en producten om de koelbox in de auto te bevestigen. Onze werknemers helpen u graag bij het kiezen van een koelbox die perfect bij u past. Kom eens langs in onze showroom of neem contact op met Koelbox4you.

Neem direct contact op

Auto koelbox bestellen in de buurt van Aalsmeer voor gekoeld drinken in de auto

Maakt u regelmatig lange reizen met de auto? Een auto koelbox kan dan erg handig voor u zijn. In de zomer kunnen de temperaturen nog wel eens hoog stijgen. Dit gaat vaak niet ten goede van het eten en drinken wat u bij u heeft. In dit geval biedt een auto koelbox uitkomst. Nooit meer lauw drinken en eten. Koelbox4you.nl biedt u een koelbox aan en levert deze in Aalsmeer en de rest van Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van koelboxen en hebben hier dan ook een ruim assortiment. Een auto koelbox is er in vele soorten en leverbaar in Aalsmeer en omgeving. Zo zijn er:

  • absorptie koelboxen
  • thermo elektrische koelboxen
  • compressor koelboxen

Zoekt u een koelbox in de buurt van Aalsmeer? Kies voor kwaliteit, gemak en service en bestel een auto koelbox bij Koelbox4you.nl

Klik hier voor een overzicht met auto koelboxen

De absorptie koelboxen die wij leveren in de buurt van Aalsmeer is vrijwel overal te gebruiken. Niet alleen als  koelbox is het handig. Wilt u hem daarna meenemen de camping op dan is dit ook mogelijk. Een absorptie koelbox die wij leveren in Aalsmeer en de rest van Nederland werkt geheel in stilte en is overal aansluitbaar. Zowel op een 12 volt aansluiting in de auto als op een 230 volt aansluiting of gas op de camping. De thermo elektrische koelbox is net als de absorptie koelbox handig in gebruik. De thermo elektrische koelbox is licht van gewicht, zo is deze makkelijk mee te nemen. Zo is deze koelbox niet alleen handig voor in de auto maar ook voor op de camping of op het strand.

Met een thermo elektrische koelbox bent u zeker van goed gekoelde producten, zelfs bij tropische temperaturen. Deze auto koelbox kan tot 30 ºC onder de omgevingstemperatuur koelen. Maar niet alleen voor het koelen van producten is deze auto koelbox handig, ook het verwarmen van producten is bij een thermo elektrische auto koelbox mogelijk. De thermo elektrische koelbox is aansluitbaar op 12,24 en 30 volt. Via een touch paneel kunt u zelf de temperatuur regelen. Ook de compressor auto koelbox kunt u gemakkelijk overal mee naartoe nemen in Ouderwater en omgeving. Deze koelbox kunt u instellen op temperaturen van -18 ºC tot +10 ºC en is aansluitbaar op 12,24 en 230 volt.

Assortiment auto koelboxen

Maar niet alleen voor een koelbox in de buurt van Aalsmeer kunt u bij Koelbox4you.nl  terecht. Wij verkopen ook accessoires voor bij de auto koelbox en leveren deze in Aalsmeer en de rest van Nederland. Denk hierbij aan hoezen voor over de koelbox en producten om de koelbox in de auto te bevestigen. Onze werknemers helpen u graag bij het kiezen van een koelbox die perfect bij u past. Kom eens langs in onze showroom of neem contact op met Koelbox 4 You. Voor aan koelbox in de buurt van Aalsmeer staan wij graag voor u klaar.
Koelbox 4 You, de auto koelbox specialist van Aalsmeer en omgeving.