Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Passieve koeling

Passieve koeling

31 juli 2017
Geplaats door Koelbox4you.nl

Passieve koeling, koelen zonder energiebron met de Cool-Ice boxen van Dometic

Soms is het niet praktisch of onmogelijk om je koelbox aan te sluiten op een energiebron, voor al deze gelegenheden heeft Dometic de ijsboxen ontwikkeld. Vaak denken mensen dat deze manier van koelen niet of onvoldoende werkt. Niets is minder waar, deze ijsboxen kunnen ijblokjes tot wel 10 dagen bevroren houden. Ideaal dus voor een dagje weg, op het strand, een BBQ in het park, een weekend kamperen, verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze technisch goed ontwikkelde koelboxen.

Hoe warm het buiten ook is, je bent verzekerd van een gekoeld hapje en drankje met een Cool-Ice box van Dometic. De box is gemaakt van robuust kunstof en kan de zwaarste omstandigheden aan. De dikke isolatie en uniek afdichtingsontwerp zorgen ervoor dat de inhoud lang koel blijft. De boxen zijn hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

De Cool-Ice boxen zijn te leveren met een inhoud van 13 liter tot 110 liter, de twee kleinste modellen (13 liter en 22 liter) zijn voorzien van een draagband.

Kijk ook eens bij onze partners

Stel uw vraag over dit product.

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.