Skip to main content

Altijd al een 12 volt koelkast willen hebben voor op de camping?  Kom langs bij Koelbox4you of bekijk het aanbod op onze webshop. Wij verkopen verschillende koelkasten die werken op 12 volt.  Zo heeft u de keuze uit een mini koelkast van MyFridge, een absorptie koelkast of een compressor koelkast. De mini koelkast, werkt eigenlijk precies als een grote koelkast het verschil is alleen dat u deze koelkast ook mee kunt nemen in de auto of waar u maar wilt. Een absorptie koelkast is voor in de camper of caravan eigenlijk de meest gebruikte koelkast. Dit komt omdat deze koelkast u vele voordelen biedt zoals:

  • Geluidstil
  • Duurzaam
  • Goed ingedeeld
  • Gebruiksvriendelijk

Deze koelkast heeft een stille werking, waardoor deze ideaal is voor in de camper of caravan aangezien u hier ook slaapt. U wilt natuurlijk niet wakker liggen door het geluid van de koelkast. Een compressor koelkast is niet zo stil als de absorptie koelkast maar is hierdoor zeker geen slechte koelkast. Wilt u meer weten over de verschillen? Advies over een koelkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

12 volt koelkast

Zoekt u een koelkast die werkt op 12 volt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende koelkasten die werken op 12 volt. Maar niet alleen voor een 12 volt koelkast kunt u bij ons terecht, wij hebben ook een ruim assortiment koelboxen en andere producten voor onderweg of op de camping. Denk hierbij aan keukenapparatuur zoals een waterkoker of een koffiezet apparaat. Maar ook:

  • airco
  • laadstroomverdelers
  • acculaders
  • energievoorziening

Als u een koelkast wilt kopen helpen wij u graag om uw wensen te vervullen. Wij bieden namelijk verschillende soorten aan en zoeken voor u de koelkast die bij u past.

Bij ons heeft u ruime keus als u opzoek bent naar een koelkast. Bijna alle koelkasten die wij in ons assortiment hebben, werken op een 12 volt aansluiting. Een 12 volt koelkast is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heeft u de keuze uit een mini koelkast van MyFridge, een absorptie koelkast of een compressor koelkast. De mini  koelkast, werkt eigenlijk hetzelfde als een grote koelkast. Het verschil is alleen dat u deze 12 volt koelkast ook mee kunt nemen in de auto of waar u maar wilt. Een absorptie koelkast is voor in de camper of caravan eigenlijk de meest gebruikte koelkast. Deze koelkast heeft een stille werking, waardoor deze ideaal is voor in de camper of caravan aangezien u hier ook slaapt. U wilt natuurlijk niet wakker liggen door het geluid van de koelkast. Een compressor koelkast is niet zo stil als de absorptie koelkast maar is hierdoor zeker geen slechte koelkast, Kortom, de 12 volt koelkast heeft alles wat u van een koelkast kan verwachten.

Mogelijkheden voor een 12 volt koelkast

Een 12 volt koelkast is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel een koelkast die precies bij u past.
Tevens heeft u bij een compressor koelkast en een absorptie koelkast de keuze om een koelkast met of zonder vriesvak te nemen. Kom eens langs in onze showroom in Montfoort waar u alle 12 volt koelkasten en onze andere producten kunt bekijken en waar onze medewerkers u kunnen adviseren. Of bekijk onze producten in onze webshop waar u tevens gelijk uw koelkast kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Koelbox4You.
12 volt koelkast bezorging in heel Nederland !