Wilt u een nieuwe 12 v koelbox voor in de auto? Bekijk dan het aanbod van Koelbox4you. Wij zijn gespecialiseerd in koelboxen en bieden deze soort koelbox in verschillende soorten en maten. Als u opzoek bent naar een 12 v koelbox heeft u de keuze uit verschillende soorten koelboxen. Zo kunt u kiezen uit een absorptie koelbox, een compressor koelbox of een thermo elektrische koelbox. Afhankelijk van uw wensen vinden wij een koelbox die daar volledig bij aansluit. Als u een 12 volt koelbox wilt kopen raden wij het merk Dometic aan. Wij werken al vele jaren samen met dit merk door de goede prijs, kwaliteit. Daarnaast zijn deze koelboxen overal aansluitbaar. Zeker wanneer u gaat kamperen is dit uitermate geschikt. De absorptie koelbox is verkrijgbaar in verschillende soorten met inhoudsmaten van 33 en 41 liter. Wilt u veel mee kunnen nemen? Of vindt u een kleinere koelbox ook prima? Door de verschillende soorten vindt u beslist wat u zoekt. Alle 12 volt koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bent u niet alleen op zoek naar een 12 volt koelbox? Behalve koelboxen verkopen wij ook nog andere producten zoals koelkasten voor in de caravan, camper of boot. En ook voor accessoires bij de koelbox kunt u bij ons terecht. Al onze producten zijn te bestellen in onze webshop. Meer informatie? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom.

Neem direct contact op

Koelbox bruikbaar voor o.a. in de auto en camper.

U bent opzoek naar een 12 v koelbox in uw omgeving ? Die vindt u bij Koelbox4you. Wij zijn gespecialiseerd in koelboxen. U zult bij ons dan ook zeker een 12 volt koelbox vinden. Als u opzoek bent naar een 12 volt koelbox heeft u de keuze uit verschillende soorten koelboxen. Zo kunt u kiezen uit een:

Een 12 volt koelbox is ideaal voor in de auto en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Onze koelboxen zijn van het merk Waeco. Deze koelboxen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben alle kwaliteiten die een koelbox nodig heeft.

Bekijk het overzicht 12 volt koelboxen

Een absorptie koelbox is overal op aansluitbaar, dus niet alleen in de auto of camper met een 12 volt aansluiting kunt u deze koelbox gebruiken maar het is ook mogelijk om de koelbox aan te sluiten op gas of een 230 volt aansluiting. De absorptie van de koelbox is verkrijgbaar in verschillende soorten met inhoudsmaten van 33 en 41 liter. De compressor  werkt net als de absorptie, niet alleen op 12 volt maar ook op 230 volt. Hierdoor kunt u ook de koelbox overal gebruiken. De compressor koelbox heeft een temperatuurbereik -18 ºC tot +10 ºC. Een thermo elektrische 12 volt koelbox is van alle soorten de koelbox met de meeste functies. Net als de andere soorten koelboxen is ook deze 12 volt koelbox aansluitbaar op 230 volt. De thermo elektrische 12 volt koelbox heeft echter wel iets wat de andere koelboxen niet hebben. Met deze koelbox kunt u namelijk niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door middel van een touchscreen kunt u de temperatuur instellen en met de memory-functie wordt de laatst ingestelde temperatuur onthouden.

Soorten en maten

Alle 12 volt koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Behalve koelboxen verkopen wij ook nog andere producten zoals koelkasten voor in de caravan, camper of boot. En ook voor accessoires bij de koelbox kunt u bij ons terecht. Al onze producten zijn te bestellen in onze webshop. Wilt u liever advies bij het kopen van een koelbox ? Kom langs in onze showroom in Montfoort of neem contact op met Koelbox4you.

12 volt koelbox ideaal voor onderweg in de auto